ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Λουτρά Ελένης: Η Πυροσβεστική πόρτα-πόρτα ξυπνούσε τους κατοίκους μέσα στη νύχτα

0

Δύσκολες ώρες πέρασαν τη νύχτα οι κάτοικοι στην Αλμυρή και στα Λουτρά Ωραία Ελένης, καθώς η βροχή που έπεσε κατά την διάρκεια της νύχτας “έπνιξε” όλη την περιοχή. Τα υπόγεια και οι αυλές των σπιτιών, αλλά και πολλά ισόγεια καταστήματα πλημμύρισαν, με την Πυροσβεστική να περνάει από όλα τα σπίτια, μέσα στη νύχτα, και να ξυπνάει τους κατοίκους με τις σειρήνες.

Δείτε το βίντεο από το Greek Radio

Αυτή την ώρα κλειστή παραμένει η επαρχιακή οδός Κορίνθου-Επιδαύρου, αλλά και ο δρόμος από τα Λουτρά Ελένης προς το Γαλατάκι. Εκεί επιχειρούν συνεργεία του δήμου Κορινθίων, ο οποίος έχει προσλάβει και τρεις ιδιώτες με τσάπες για να καθαρίσουν τον δρόμο από τις φερτές ύλες. Παράλληλα η Πυροσβεστική επιχειρεί, για να αντλήσει τα νερά, σε περισσότερα από 20 σπίτια, τα οποία έχουν πλημμυρίσει.

Η βροχή ξεκίνησε στις 3 τα ξημερώματα από την περιοχή της Siemens, δημιουργώντας δύο ρεύματα ροής των νερών που δεν σταματούσαν πουθενά αφού εκεί είναι όλα καμμένα. Η βροχή διάρκεσε περισσότερο από δύο ώρες, πριν αρχίσει να κοπάζει, ενώ αυτή την ώρα έχει σταματήσει.

Δείτε τα δύο βίντεο από το korinthostv

Κοινές στρατιωτικές ασκήσεις των Ειδικών Δυνάμεων Ελλάδας και Τουρκίας

Previous article

Σε επιφυλακή παραμένει και ο δήμος Βέλου-Βόχας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.