ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ρυμουλκήθηκε ακυβέρνητο ιστιοφόρο στον Κορινθιακό

0

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες την 21/9 η Λιμενική Αρχή Αιγίου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ότι το ιστιοφόρο σκάφος ”PUZZLE” σημαίας Γαλλίας, βρίσκεται ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης, στη θαλάσσια περιοχή βόρεια Δερβενίου Κορινθιακού κόλπου με δύο  αλλοδαπούς επιβαίνοντες. Άμεσα για την περιοχή απέπλευσαν, ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., και ένα ιδιωτικό σκάφος, όπου εντοπίστηκε το  ανωτέρω Ι/Φ με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους. Το  ”PUZZLE” ρυμουλκήθηκε από το ιδιωτικό σκάφος, ενώ στη συνέχεια παρελήφθη από την ερασιτεχνική λέμβο “ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ” Λ.Π. 3021, από την οποία περατώθηκε η ρυμούλκησή του στο αλιευτικό καταφύγιο “ΜΑΥΡΑ ΛΙΘΑΡΙΑ” Δερβενίου, όπου κατέπλευσε με ασφάλεια.

Από το Λιμεναρχείο Αιγίου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω σκάφους μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

8eCUgvCwsa

“Σπουδαία Ερείπια” – Η Ελλάδα με τα μάτια των ξένων ταξιδιωτών (16ος-19ος αιώνας) στον Αρχαιολογικό Χώρο Αρχαίας Κορίνθου ώρα 19.00

Previous article

Κρήτη: Καταγγελία για βιαιοπραγία διευθυντή σχολείου κατά μαθητών που έκαναν κατάληψη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.