ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Επέστρεψε το μπαλάκι στους επικριτές του ο Βλάσης Τσιώτος

0

Αντιδράσεις, αντιπαραθέσεις και πικρόχολα σχόλια προκάλεσε η βλάβη που υπέστη η ράμπα SEATRACK, την οποία έχει εγκαταστήσει ο δήμος Ξυλοκάστρου στην Συκιά, προκειμένου να διευκολύνει την πρόσβαση των ΑμεΑ στην θάλασσα. Η βλάβη προκλήθηκε από τον κυκλώνα Ιανό, ο οποίος, ως γνωστόν δεν άφησε τίποτα όρθιο απ’ όπου πέρασε.

Τελικά, η λειτουργία της ράμπας αποκαταστάθηκε με έξοδα και πρωτοβουλία της ίδιας της εταιρείας, η οποία, μάλιστα -όπως αναφέρει σε επιστολή της προς τον Δήμαρχο Βλάση Τσιώτο- υποστηρίζει ότι από όσα προέκυψαν μετά την επέλαση του Ιανού, αποδεικνύουν ότι ήταν ορθή η επιλογή της συγκεκριμένης θέσης.

Έτσι με ανάρτησή του ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης επέστρεψε με εύσχημο τρόπο τις αρνητικές τοποθετήσεις αναφέροντας:  

«Λυπούμαστε που στερούμε την χαρά ορισμένων να μας κατηγορήσουν για την βλάβη που υπέστη το μηχάνημα λόγω των ισχυρών ανέμων, αλλά η ανακοίνωση της αρμόδιας εταιρίας αποδεικνύει την αλήθεια και δείχνει την επιτυχία της αρχικής απόφασης μας για την εγκατάστασή του στον συγκεκριμένο χώρο.

Ανακοινώνουμε λοιπόν ότι είμαστε έτοιμοι την επόμενη χρονιά να εγκαταστήσουμε 4 παρόμοια μηχανήματα σε Συκιά, Ξυλόκαστρο και Δερβένι μετά από χρηματοδότηση από σχετικό πρόγραμμα.

Αξιότιμε Δήμαρχε,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως σήμερα το πρωί 20/09/2020 συνεργείο της εταιρίας μας αποκαθιστά το SEATRAC έπειτα από τη βλάβη, λόγω της κακοκαιρίας που προκάλεσε ο μεσογειακός κυκλώνας ΙΑΝΟΣ.
Η εταιρία μας όπως σας είχαμε ενημερώσει αρχικά σκόπευε να απεγκαταστήσει το SEATRAC Συκιάς, όπως έγινε στα διπλανά SEATRAC σε Κιάτο και Ακράτα. Παρακολουθώντας στενά την πορεία των έντονων καιρικών φαινομένων και λόγω της απρόβλεπτης φύσης της συγκεκριμένης κακοκαιρίας, τα δεδομένα της τελευταίας στιγμής έδειχναν πως η παραλία της Συκιάς θα χτυπηθεί λιγότερο.
Βλέποντας την μεγάλη επιτυχία που είχε το SEATRAC στη συγκεκριμένη περιοχή στα άτομα με κινητικές δυσκολίες πήραμε το ρίσκο να παραμείνει το SEATRAC στην παραλία. Το ρίσκο αυτό επιβαρύνει εξολοκλήρου την εταιρία μας καθώς η εταιρία μας ως spin-off του Πανεπιστημίου Πατρών προσπαθεί πάντα να μεγιστοποιήσει τον κοινωνικό αντίκτυπο. Ο Δήμος Ξυλοκάστρου δεν θα επωμιστεί κανένα επιπλέον κόστος. Είναι τιμή μας η συνεργασία με το Δήμο σας, μία συνεργασία που απέδωσε τόσο σε αυτή τη μικρή χρονική περίοδο.

Κένυα: τελετή ένωσης ηλικιών.

Previous article

Βρέθηκε το σώμα της αγνοούμενης φαρμακοποιού από το Μουζάκι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.