ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Λουτράκι: Έστειλαν εξώδικο στο Δήμο για τον Προαστιακό

0

Εκατόν εξήντα εννέα πολίτες, στην πλειοψηφία τους μόνιμοι κάτοικοι Λουτρακίου, έστειλαν εξώδικο που επιδόθηκε στον Δήμο Λουτρακίου στις 22 Σεπτεμβρίου το οποίο αφορά στο έργο του προαστιακού σιδηροδρόμου ως την οδό Αιγαίου.

Στο κείμενο περιγράφονται λεπτομερώς τα εκατοντάδες προβλήματα που δημιουργούνται κατά την κατασκευή του έργου λόγω των τραγικών παραλείψεων σε υποδομές όπως δρόμοι, πεζοδρομια, διευθέτηση ρεμάτων ως την θάλασσα κ.α. τα οποία διακόπτουν την πρόσβαση σε σπίτια και οικόπεδα, πλημμυρίζουν ολόκληρες περιοχές σε κάθε βροχή καταστρέφοντας περιουσίες, αποκόπτουν τελείως την πρόσβαση προς την θάλασσα σε εκατοντάδες κατοίκους και επισκέπτες και δημιουργούν τραγικές συνθήκες σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, όπως φωτιά λόγω έλλειψης πρόσβασης και διαφυγής.

Φυσικά, όπως αναφέρουν, όλα τα παραπάνω είναι κυρίως ευθύνη του Δήμου Λουτρακίου και των υπηρεσιών του οι οποίοι εδώ και μήνες αγνοούν πλήρως τις καταγγελίες εκατοντάδων πολιτών, κάνοντας ότι είναι δυνατόν για να δώσουν προτεραιότητα στο έργο, μη παρουσιάζοντας καν την μελέτη ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το συγκεκριμένο έργο έχει άμεση σχέση με το Σχέδιο Πόλης και το επηρεάζει. Οι υπηρεσίες έχουν υποχρέωση να εξετάσουν τις επιπτώσεις και να προστατεύσουν τους πολίτες.

Στο μήνυμά τους προς το loutraki365.gr, τονίζουν χαρακτηριστικά “ότι ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ενάντια στο τρένο αλλά ζητάμε να γίνει σωστά!!!”.

8eCUgvCwsa

Πόσο ασφαλή είναι τα αεροπορικά ταξίδια την εποχή του κοροναϊού

Previous article

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ T.1712

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.