ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Μάριος με την Ελευθερία στους ώμους του πάτησαν την κορυφή του Ολύμπου

0

Συγκίνηση στο πανελλήνιο από την υπερπροσπάθεια του Μάριου Γιαννάκου που κουβάλησε στην πλάτη του την Ελευθερία και πάτησαν στην κορυφή Μύτικας στον Όλυμπο

Συγκλονιστικές στιγμές ζουν τα μέλη της ομάδας του Μάριου Γιαννάκου στέλνοντας δυνατό μήνυμα ζωής και αλληλεγγύης σε όλο τον κόσμο. Ο νεαρός δρομέας κουβάλησε στην πλάτη του την Ελευθερία και στις 09:02 σήμερα (5/10) το πρωί πάτησαν στην κορυφή του Μύτικα στον Όλυμπο σε υψόμετρο 2.917 μέτρα.

«Τίποτα πιο αληθινό»

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο αληθινό από το όνειρο. Η ώρα είναι 09:02. Φτάσαμε στην κορυφή της Ελλάδας μαζί με την Ελευθερία και την ομάδα μας», έγραψε ο Μάριος Γιαννάκου στον λογαριασμό του στο facebook μαζί με μία φωτογραφία από τη βουνοκορφή του Ολύμπου. Η συγκίνηση είναι μεγάλη, καθώς εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου τούς δίνουν κουράγιο, δύναμη και φυσικά συγχαρητήρια.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Ο Μάριος Γιαννάκου γνώρισε την Ελευθερία πριν από δύο εβδομάδες σε ένα καφέ που διατηρεί κοινή τους φίλη στην πόλη της Δράμας. Ο Μάριος μιλούσε για τα κατορθώματα του και τότε η Ελευθερία του είπε πως θα ήθελε κάποτε να ανέβει στην κορυφή του Ολύμπου. Ετσι ξεκίνησε η κουβέντα και σήμερα έγινε πράξη το όνειρο της.

Φοιτήτρια της βιολογίας με κινητικά προβλήματα, η Ελευθερία ήταν διστακτική στην αρχή αλλά ο Μάριος κατάφερε να την πείσει και έτσι σήμερα το πρωί έκαναν πραγματικότητα το ξεχωριστό εγχείρημα τους που πραγματικά συγκινεί το πανελλήνιο. Την προσπάθεια τους υποστήριζε ομάδα ειδικών ορειβατών, γιατρών, μετεωρολόγων αλλά και δύο πεζοναύτες. Αυτή την ώρα έχει ξεκινήσει η κατάβαση προς το καταφύγιο.

Πηγή: ethnos.gr

8eCUgvCwsa

ΚΙΑΤΟ: ΛΙΜΑΝΙ

Previous article

Πρωτοβουλία πολιτών Βέλου – Βόχας: “Δήμαρχε τι γίνεται με τα σκουπίδια;”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.