ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Λουτράκι: ”Η αιωνιότητα χορεύοντας με τη φωνή των αγαλμάτων”-Σάββατο 10 /10 στο Πάρκο Δεξαμενής

0

Η Ομάδα μελέτης αρχαίας όρχησης του θεάτρου Δόρα Στράτου υπό τη διεύθυνση της Άννας Λάζου ξεκινά τις εκπαιδευτικές-καλλιτεχνικές δράσεις της χρονιάς 2020-2021 από το Λουτράκι και την Περαχώρα – Περιοχή με την οποία συνδεόμαστε από παλιά, καθώς από κοινού με τους τοπικούς πολιτιστικούς φορείς έχουμε συμμετάσχει στα τοπικά Ηραία πολλές φορές στο παρελθόν αλλά και σε άλλες εκπαιδευτικές δράσεις. 
Αυτήν τη φορά ξεκινάμε πλαισιωμένοι από σημαντικούς καλλιτέχνες του χορού, του τραγουδιού και του θεάτρου με το πρόγραμμα ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ 
Περιλαμβάνει καλλιτεχνικά δρώμενα, σύντομες ομιλίες και μάθημα χορού με τήρηση αποστάσεων και όλες τις προφυλάξεις που απαιτούνται για την προστασία από τον COVID-19. 
Ακούγονται μελωδίες από την αρχαιότητα και σύγχρονους συνθέτες, στίχοι μεγάλων ποιητών, ενώ χορογραφούν ειδικοί στον αρχαίο ελληνικό χορό. 
Σάββατο 10/10 ώρα 12 το μεσημέρι: Πάρκο Δεξαμενής (δίπλα στο θέατρο Παντελής Ζερβός) & στις 9μμ : εντευκτήριο Καλαβρία στα Πίσια (Λουτρ. – Περ. -Αγ. Απευθυνόμαστε σε κάθε ενδιαφερόμενο για τον αρχαίο χορό κύρια στους ανθρώπους της νέας γενιάς, της εκπαίδευσης και της δημιουργίας Με την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων & τη στήριξη των συλλόγων ΕΝΠΑΝ. & ΛΙΝΟΣ Συμμετέχουν οιΒ. Andreotti, Π. Βαρουδάκη, Α. Καλογηρου, Ει. Κοσμά, Α. Κουμαντάκη, Μ. Κουνδουράκη, Ά. Λάζου, Δ. Μάμαλη, Α. Μπάου, Φ. Νικολοπούλου, Ή. Νινιός &Ό. Κανελλοπούλου, Δ. Νόσσης, Α. Παπανικολάου, Χρ. Προσύλης, Μ. Συμεών, X. Σεπεντζής, Ζ. Χατζηφωτίου
Δείτε το Πρόγραμμα

8eCUgvCwsa

Σχέδιο να εκδοθούν ομόλογα 11 δισ. με στόχο το «μαξιλάρι» να παραμείνει στα 30 δισ.

Previous article

Μία Virtual B2B Έκθεση αποκλειστικά για τον Δήμο Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.