ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διέγραψε τον Κοντονή ο ΣΥΡΙΖΑ

0

Τη διαγραφή του Σταύρου Κοντονή από τις τάξεις του κόμματος ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την παραίτηση του άλλοτε υφυπουργού Αθλητισμού και υπουργού Δικαιοσύνης από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα “πυρά” που εκτόξευσε εναντίον του κόματος για το θέμα του Ποινικού Κώδικα, ο Σταύρος Κοντονής αποτελεί παρελθόν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση μάλιστα του γραφείου Τύπου γίνεται λόγος για fake news από μέρους του, αλλά και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς εναντίον στελεχών του κόμματος. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ο Σταύρος Κοντονής παραμένει απαρέγκλιτα, σύμφωνα με δήλωσή του, “κομμουνιστής στην ανανεωτική Αριστερά”. Προφανώς κανένας δεν μπορεί να του αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα.

Το δικαίωμα όμως να είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία το απεμπόλησε ο ίδιος από τη στιγμή που αποφάσισε να στραφεί κατά του κόμματος του όχι μόνο με ανυπόστατες κατηγορίες για τον ποινικό κώδικα που εκ των πραγμάτων ευνοούν την προπαγάνδα και τα fake news της ΝΔ, αλλά και με απαράδεκτους, συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς για συντρόφους του. Επέλεξε με την στάση του να προσπαθήσει να αμαυρώσει μια τεράστια λαϊκή νίκη ενάντια στην εγκληματική δράση των νεοναζί.

Ο καθείς και οι επιλογές του».

 

Δημήτρης Πρωτοπαπάς: Το μνημείο του Απόστολου Παύλου στην πολύπαθη πλατεία μας

Previous article

Τσιτσιπάς: Στις 18.00 το ραντεβού με τον Τζόκοβιτς και την Ιστορία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.