ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για γήπεδα σε Βέλο και Ζευγολατιό!

0

Περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ έχει εξασφαλίσει ο δήμος Βέλου Βόχας σε χρηματοδοτήσεις για αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ζευγολατιό και το Βέλο. Ο δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος ανακοίνωσε την χρηματοδότηση με 330 χιλιάδες από την Περιφέρεια για νέο χλοοτάπητα και μεταλλικές κερκίδες στο γήπεδο Ζευγολατιού, στα οποία θα γίνουν και νέα αποδυτήρια.

Ειδικότερα ο δήμαρχος αναφέρει:

Μια ευχάριστη είδηση έφερε η σημερινή μέρα για το Ζευγολατιό και τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Ακολουθώντας την χρηματοδότηση με 600.000€ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του γηπέδου του Βέλου, σήμερα, μετά από διεκδικήσεις του δήμου μας, πετύχαμε τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου με 330.000€ του γηπέδου του Ζευγολατιού για αντικατάσταση χλοοτάπητα και εγκατάσταση μεταλλικών κερκίδων 510 θέσεων.
Παράλληλα, μετά από μεγάλες προσπάθειες να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια είμαστε στο τελικό στάδιο για την κατασκευή των αποδυτηρίων του γηπέδου Ζευγολατιού ( χρηματοδότηση 100.000€ από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού).

Επίσης, τις επόμενες μέρες ολοκληρώνεται οι διαδικασίες του διαγωνισμού των αποδυτηρίων και της περίφραξης του γηπέδου Πουλίτσας από ιδίους πόρους του Δήμου.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Αναστάσιο Γκιολή και τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού Πελ/σου Γιάννη Μαντζούνη για την άριστη συνεργασία.
Έπεται μόνο ευχάριστη συνέχεια!

Ο Πέλοπας των 2 πρώτων αγωνιστικών, (video, δηλώσεις) ματσάρα με τον ΑΟ Ζευγολατιού και λευκή ισοπαλία με τον Αστέρα Δερβενίου.

Previous article

Σκελετός Τυραννόσαυρου πουλήθηκε σε δημοπρασία για 31,8 εκατομμύρια δολάρια

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.