ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημόσια συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον Χρίστο Δήμα

0

Δημόσια συγχαρητήρια στον Χρίστο Δήμα έδωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση παρουσίασης του νέου μητρώου “Elevate Greece” που έχει ως σκοπό την στήριξη των νεοφυων επιχειρήσεων, ο Πρωθυπουργός συνεχάρη τον Χρίστο Δήμα για το έργο που επιτελεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης…

Είναι χαρακτηριστικό ότι τις πρώτες 6 ημέρες λειτουργίας του Elevate Greece ο συνολικός αριθμός υποβολών έφτασε τις 394 νεοφυείς επιχειρήσεις που αιτήθηκαν να εγγραφούν στο μητρώο.

Τα εύσημα στον Κορίνθιο βουλευτή και υφυπουργό Ανάπτυξης Χρίστο Δήμα απένειμε και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για αυτόν.

Ο Χρίστος Δήμας, κατά κοινή ομολογία, είναι από τα πιο αποδοτικά στελέχη της κυβέρνησης και αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζεται ακόμα και από πρόσωπα των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Αμέσως μετά την εκδήλωση παρουσίασης του νέου μητρώου της “Elevate Greece” ο Χρίστος Δήμας αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται:

«Μέχρι σήμερα η Ελληνική Πολιτεία δεν γνώριζε πόσες νεοφυείς επιχειρήσεις υπάρχουν, σε ποιους τομείς δραστηριοποιούνται, πόσους εργαζόμενους απασχολούν και τι κύκλο εργασιών έχουν. Το Elevate Greece είναι το απαραίτητο εργαλείο της Πολιτείας για τη στοχευμένη υποστήριξη των νεοφυών επιχειρήσεων προσφέροντας εξειδικευμένα κίνητρα και ευεργετήματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τους Επίσημους Υποστηρικτές του ELEVATE GREECE που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην ολοκλήρωση της προσπάθειας. Καλή αρχή λοιπόν!».


Σε επίπεδο αυξημένης επιτήρησης (3) μπαίνει η Κορινθία

Previous article

Αλλαγή ημέρας για την Λαική αγορά της Τετάρτης στην Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.