Περιφερεια

Καθάρισαν το ρέμα στον Ζαπάντη εν όψει χειμώνα!

0

Για πολλά χρόνια ο καθαρισμός των μεγάλων ρεμάτων σε διάφορες περιοχές της Κορινθίας αποτελούσε ζητούμενο για τις τοπικές κοινωνίες, στο οποίο η περιφέρεια, που είχε την ευθύνη ανταποκρινόταν με καθυστέρηση.

Η νέα περιφερειακή αρχή, ωστόσο, φαίνεται να κινείται με προγραμματισμό και ταχύτητα και αφού προχώρησε στον καθαρισμό των ρεμάτων στα όρια του δήμου Κορινθίων κάνει αντίστοιχες ενέργειες και στο Ζευγολατιό.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, των προγραμματισμένων εργασιών καθαρισμού των ρεμάτων του Νομού, συνεργεία της ΠΕ Κορινθίας πραγματοποίησαν τον καθαρισμό του ποταμιού της Νεμέας ή χειμάρρου Ζαπάντη στο ύψος του Ζευγολατιού και έως την εκβολή του στην παραλία Βραχατίου.

Το αποτέλεσμα των εργασιών αποτυπώνεται στις φωτογραφίες. Πρίν…

…και μετά!

«Είναι εργασίες που απαιτούνταν εδώ και χρόνια», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε αυτοψία του ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής «και η ολοκλήρωσή τους είναι στις άμεσες προτεραιότητες, προκειμένου στην αποφυγή καταστροφών από ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή όπως ο κυκλώνας Ζορμπάς το 2018».

Νεογέννητος γορίλας με καισαρική τομή

Previous article

«Ελλάδα 2021»: Επίσημο τραγούδι για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση το «Ας κρατήσουν οι χοροί» του Σαββόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.