ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Κονδύλης: “Επιφανειακή η αντιμετώπιση των πραγμάτων από τον δήμο Κορινθίων”

0

«Η δημοτική αρχή, ενώ μπορεί φαίνεται ότι δεν θέλει». Αυτό υποστήριξε κλείνοντας την τοποθέτησή του ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Μαρίνος Κονδύλης, ο οποίος έκανε μία σύντομη αναφορά σε ζητήματα που αφορούν τον τομέα των δημοτικών δράσεων που έχει αναλάβει να παρακολουθεί.

«Κατέθεσα τον Ιανουάριο του 2020 στο δημοτικό συμβούλιο αίτημα για την ένταξη της Αρχαίας Κορίνθου στον κατάλογο των προστατευόμενων μνημείων της UNESCO. Η απάντηση του δημάρχου ήταν πως είναι προτεραιότητα η ανάδειξη της Αρχαίας Κορίνθου και έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός εν όψει της τουριστικής περιόδου, αλλά και για την ανάπλαση από το φθινόπωρο. Δεν έχει γίνει τίποτα…». Επιμένοντας για την Αρχαία Κόρινθο κ. Κονδύλης αναφέρθηκε και στο Ξενία που έχει εγκαταλειφθεί, αλλά και στην ανάγκη υλοποίησης συγκοινωνιακής μελέτης που θα δώσει ανάσα σε όλη την περιοχή.

Τέλος, στάθηκε σε τρία ειδικότερα σημεία: στην απουσία σχεδιασμού έργων αγροτικής οδοποιΐας και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, για το οποίο επανέφερε την πρότασή της παράταξης να δημιουργηθεί ιστοσελίδα που θα διευκολύνει την κατάθεση των σχετικών αιτήσεων, αλλά και την απόκτηση ψυγείων που θα βοηθήσουν στην συντήρηση των νωπών προϊόντων.

Ενδιαφέρον είχε και η αιχμή για την απουσία σχεδιασμού για τα αδέσποτα «παρά το γεγονός ότι υπάρχει αρμόδιος αντιδήμαρχος». Το ενδιαφέρον έγκειται πως η τοποθέτηση Κονδύλη είναι μία ακόμη αιχμή για τον Γιάννη Καρασάββα, που εκλέχτηκε με την Πνοή Δημιουργίας, αλλά φαίνεται καθαρά πως δεν είναι πλέον λειτουργικό μέλος της παράταξης.

Το 1924 ο Αδόλφος Χίτλερ καταδικάστηκε για εσχάτη προδοσία. Το 1933, όμως, θα γινόταν Καγκελάριος της Γερμανίας.

Previous article

Ένεση επανέφερε την όραση σε τυφλά ποντίκια. Πήρε έγκριση και ξεκινούν οι δοκιμές στον άνθρωπο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.