ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Απάντηση Νανόπουλου στον Σταυρέλη για την χτεσινή συνέντευξη Τύπου

0

Με μία λιτή ανακοίνωση ο Βασίλης Νανόπουλος, με την ιδιότητα του επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών, τοποθετήθηκε στην κριτική που του άσκησε χτες η Πνοή Δημιουργίας (χωρίς να την κατονομάζει), με την συνέντευξη Τύπου του επικεφαλής και των δημοτικών συμβούλων της.

Ο κ. Νανόπουλος υπερασπίστηκε τις προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα, με την συνέχιση και ολοκλήρωση των έργων που ήταν σταματημένα από την διοίκηση Πνευματικού, αλλά και τις μελέτες, που “αθόρυβα και αποτελεσματικά προετοιμάζει η δημοτική αρχή για τα νέα έργα που θα ενταχθούν σύντομα  σε επιδοτούμενα προγράμματα…“. Τέλος, δίνει “ραντεβού” στο τέλος της θητείας, όταν και “οι Κορίνθιοι θα εκτιμήσουν τον απολογισμό  της θητείας  αυτής της δημοτικής αρχής“.

Ειδικότερα η ανακοίνωση της παράταξης αναφέρει

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ απαντά στην κριτική δημοτικής παράταξης ότι δήθεν δεν γίνεται έργο στο δήμο Κορινθίων ως εξής:

  1. Ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος έκανε με τους συνεργάτες του το Σεπτέμβριο του 2020, λεπτομερή απολογισμό των έργων της πρώτης χρονιάς της θητείας του στο δήμο Κορινθίων.
  2. Μόνο όσοι δεν θέλουν δεν βλέπουν τα έργα που γίνονται στο δήμο Κορινθίων
  3. Οι Κορίνθιοι βλέπουν τα σταματημένα έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής να  προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς πχ στην πλατεία περιβολάκια, στην άρδευση από το βιολογικό καθαρισμό , στο πολυδύναμο νηπιαγωγείο, στις ασφαλτοστρώσεις  των δρόμων, στην καθαριότητα κλπ
  4. Αθόρυβα και αποτελεσματικά η δημοτική αρχή προετοιμάζει τις μελέτες για τα νέα έργα που θα ενταχθούν σύντομα  σε επιδοτούμενα προγράμματα
  5. Στο τέλος της 4ετιας οι Κορίνθιοι θεωρούμε ότι θα εκτιμήσουν τον απολογισμό  της θητείας  αυτής της δημοτικής αρχής και θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους σε αυτήν για την επόμενη θητεία”.

Ψηφιακή πλατφόρμα για ψηφιακά αντίγραφα τίτλων σπουδών και πλαστά πτυχία

Previous article

Ο χυμός καρότου προστατεύει το ήπαρ και ρυθμίζει το σάκχαρο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.