ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Μήνυμα Παπακυριάκου στους δημότες του για τον κορονοϊό

0

Την ανάγκη να τηρηθούν τα νέα μέτρα που επέβαλλε η κυβέρνηση τονίζει στο μήνυμά του προς τους δημότες Βέλου Βόχας ο δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος.

Στο μήνυμα ο κ. Παπακυριάκος αναφέρει την μεγάλη μάχη που έδωσαν από κοινού, όλοι κατά την πρώτη φάση της πανδημίας ενώ υπενθυμίζει και ποια είναι τα μέτρα τα οποία έχουν επιβληθεί.

Ειδικοτερα ο κ. Παπακυριάκος τονίζει στο μήνυμά του

Αγαπητοί συνδημότες, η μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων, σχεδόν με γεωμετρική πρόοδο, αναγκάζει την πολιτεία στη λήψη ολοένα και πιο περιοριστικών μέτρων.

Καθ’ όλη την περίοδο εμφάνισης του κορονοϊού, από τον Μάρτιο έως και σήμερα, καταφέραμε, όλοι μαζί, με μεγάλη προσπάθεια, να κρατήσουμε τον Δήμο μας και την Κορινθία μας έναν ασφαλή τόπο. Επιβάλλεται ωστόσο, τώρα, στη κορύφωση της πανδημίας, να διατηρήσουμε την περιοχή μας στο επίπεδο επιτήρησης Α.

Για να πετύχουμε και αυτόν το στόχο, πρέπει να εφαρμόσουμε πιστά όλα τα ισχύοντα μέτρα. Δεν επιτρέπεται από κανέναν μας καμία χαλαρότητα. Το διαπιστώνουμε από το χάρτη της πανδημίας, όπου η μισή χώρα βρίσκεται στο ”κόκκινο”. Κάνω έκκληση σε όλους να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και να μην αντιμετωπίζουν την κατάσταση επιπόλαια.

Επομένως, και στον Δήμο μας από σήμερα Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 06:00 το πρωί τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν από τον πρωθυπουργό και οφείλουμε να τηρούμε είναι τα εξής:

1. Χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
2. Περιορισμός κυκλοφορίας 00:00-05:00
3. Απαγόρευση επιβίβασης σε ΜΜΜ χωρίς χρήση μάσκας
4. Υποχρεωτική τηλεργασία τουλάχιστον 50% σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα Τηλε-Εκπαίδευση στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα με εξαίρεση τις κλινικές και τα εργαστήρια των τελειοφοίτων
5. Αναστολή επισκεπτηρίου στις δομές πρόνοιας (ΜΦΗ κ.ο.κ.)
6. Ανοικτά λιανεμπόριο, χονδρεμπόριο, σχολεία, ανοιχτοί αρχαιολογικοί χώροι, ξενοδοχεία, βιομηχανία, κομμωτήρια

Η κρισιμότητα των στιγμών είναι δεδομένη. Μαζί πρέπει να τηρήσουμε μία μέγιστη στάση ατομικής και κοινωνικής ευθύνης.

Αμερικανικές εκλογές: Όποιος κερδίσει την Πενσυλβάνια, θα γίνει πρόεδρος

Previous article

Σλοβακία: Σχεδόν ο μισός πληθυσμός της χώρας έκανε τεστ κορονοϊού σε μια μέρα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.