ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μ. Χρυσοχοΐδης: Δεν θα γιορτάσουμε το Πολυτεχνείο, όπως δεν γιορτάσαμε επετείους και Πάσχα

0

Το δεύτερο κύμα είναι εδώ και σαρώνει όλη την Ευρώπη και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσέξουμε όλοι μας και να τηρήσουμε τα μέτρα, η ΕΛ.ΑΣ. είναι και θα είναι μέρα νύχτα τους δρόμους για την εφαρμογή των μέτρων, δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες να μην συναθροίζονται, λέγοντας ότι ο βασικός εχθρός μας είναι ο ιός και το βασικό του όπλο οι συναθροίσεις σε σπίτια, πλατείες, δρόμους κλπ.

Για τον εορτασμού του Πολυτεχνείου ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε: «Το 2020 δεν γιορτάσαμε την 25η Μαρτίου, την 28η Οκτωβρίου, το Πάσχα τίποτα από αυτά που μας ενώνουν, άρα το ίδιο θα συμβεί και με το Πολυτεχνείο. Είναι μια ευκαιρία να γίνει μια πλατιά συζήτηση με σεβασμό και κατάνυξη στη μνήμη των νεκρών του Πολυτεχνείου να του αποδώσουμε το νόημα που πρέπει και όταν πια ανοίξει η χώρα να γιορτάσουμε όλοι μαζί τις γιορτές που μας ενώνουν»

Παράλληλα τόνισε ότι θα υπάρχουν αυστηροί και σαρωτικοί έλεγχοι παρουσία εισαγγελέων έτσι ώστε να αποτραπούν φαινόμενα που παρατηρήθηκαν σ στο παρελθόν. Επίσης o υπουργός ανέφερε ότι θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι στα διόδια όλης της χώρας και ειδικά το Σαββατοκύριακο, σημειώνοντας ότι θα επιτρέπεται η μετακίνηση μόνο σε εκείνους που έχουν μόνιμη κατοικία εκεί που δηλώνουν ότι πηγαίνουν.

Πηγή: ert.gr

8eCUgvCwsa

Εντοπίστηκε η μυστηριώδης πηγή ραδιοκυμάτων που προβλημάτιζε τους αστρονόμους

Previous article

Ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου καθάρισε για άλλη μια φορά την παραλία και το βυθό στο Λουτράκι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.