ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Απίστευτη κίνηση σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας θύμισε Λευκή Νύχτα! (video-drone)

0

Παραμονή πρωτοχρονιάς ή Λευκή Νύχτα θύμιζε χτες η κίνηση στις περισσότερες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, ενώ και στην Κόρινθο, η κυκλοφοριακή συμφόρηση ήταν χαοτική. Μάλιστα η Τροχαία υποστηρίζει πως στην Αθήνα, καταγράφηκε η μεγαλύτερη κίνηση των τελευταίων δύο ετών, εν όψει του lockdown. Σύμφωνα με στοιχεία Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής, στις 17:30 της Παρασκευής η κίνηση στους δρόμους έφτασε στα ύψη, ενώ ανάλογη εικόνα υπήρχε και στους εθνικούς δρόμους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, από το πρωί στις 6:00 έως τις 17:00 πέρασαν από τα διόδια Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας συνολικά 43.996 οχήματα. Ειδικότερα, πέρασαν 22.780 από τα διόδια της Αθηνών-Κορίνθου και 21.216 από τα αντίστοιχα της Αθηνών-Λαμίας.

Σημειώνεται ότι η κίνηση είναι αυξημένη κατά 15% σε σχέση με αυτή κατά την παραμονή των Χριστουγέννων το περασμένο έτος, όταν και καταγράφεται στην Αθήνα παραδοσιακά η μεγαλύτερη κίνηση στους δρόμους.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε το drone της ομάδας Up Stories, πάνω από κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας.

Η ασπιρίνη θα δοκιμαστεί ως πιθανό φάρμακο για τον κορονοϊό

Previous article

Αμερικανικές Εκλογές 2020: Εγκαταλείπουν τον Τραμπ οι Ρεπουμπλικανοί -Ελάχιστες οι δηλώσεις στήριξης

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.