ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Απο την Π.Ε. Κορινθίας θα συνεχιστεί στον Δ. Σικυωνίων το πρόγραμμα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού και τραχήλου της μήτρας

0

Στον Δήμο Σικυωνίων θα συνεχιστεί το πρόγραμμα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού και τραχήλου της μήτρας, αμέσως μετά την άρση του γενικού απαγορευτικού που έχει επιβληθεί πανελλαδικά για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού.

Πρόκειται για το πρόγραμμα που υλοποιείται στην Π.Ε. Κορινθίας από το Ελληνικό Ιδρυμα Ογκολογίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ηδη, το εν λόγω πρόγραμμα ολοκληρώθηκε στον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης με εξαιρετική επιτυχία και τηρώντας όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας του ΕΟΔΥ.

“Με κοινωνική ευαισθησία και τη βεβαιότητα πως ο προληπτικός έλεγχος είναι η καλύτερη θεραπεία κατά του καρκίνου θα συνεχίζουμε μέχρις ότου ολοκληρωθεί το πρόγραμμα ‘Η Ελλάδα κατά του Καρκίνου’ σε όλο το εύρος του νομού μας. Η πρόληψη σώζει ζωές” σημείωσε χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής.

8eCUgvCwsa

Αρμενία : Οργισμένοι διαδηλωτές κατέλαβαν το Κοινοβούλιο μετά τη συμφωνία με το Αζερμπαϊτζάν

Previous article

Το σκίτσο των Times με τον Μπάιντεν να κρατάει σφουγγαρίστρα για να καθαρίσει όσα άφησε πίσω του ο Τραμπ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.