ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Υπογράφηκε από τον περιφερειάρχη η σύμβαση για την διανομή στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ

0

Στην υπογραφή σύμβασης για την έναρξη της διαδικασίας διανομής από την Περιφέρεια τροφίμων και άλλων ειδών επιβίωσης, προς τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ στις Π.Ε. Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, προέβη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Τρίτη 10 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για τις τελευταίες εφετινές διανομές στους δικαιούχους του εν λόγω προγράμματος στις πιο πάνω τρεις Π.Ε. -καθώς οι άλλες δύο, Αρκαδία και Κορινθία πραγματοποιούν διανομή με διαφορετική διαδικασία.

Οι διανομές έχουν προγραμματιστεί ως εξής, α) στην Αργολίδα ξεκινούν αύριο Τετάρτη 11 Νοεμβρίου και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου (το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε στην ενότητα της Π.Ε. Αργολίδας), β) στη Μεσσηνία το χρονικό διάστημα από τις 16 μέχρι και τις 27 του τρέχοντος Νοεμβρίου και γ) στη Λακωνία από τις 7 μέχρι και τις 11 του ερχόμενου Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι στα αστικά κέντρα η διανομή θα γίνει κατ’ οίκον, ενώ στις περιοχές που αυτό δεν είναι δυνατόν τα είδη θα παραληφθούν, παρουσία και της Αστυνομίας, από συγκεκριμένο χώρο που θα προσδιοριστεί.

8eCUgvCwsa

Εξυπηρέτηση από τα ΚΕΠ Ξυλοκάστρου και Δερβενίου ηλεκτρονικά, μέσω της υπηρεσίας myKEPlive.

Previous article

43 νεκροί, 297 διασωληνομένοι και 2752 νέα κρούσματα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.