ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Η ανάρτηση της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη: “Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω να φάω”- Τι συμβαίνει

0

Σοκ έχει προκαλέσει μια νέα ανάρτηση της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτας, στην οποία κάνει έκκληση για βοήθεια για να επιβιώσει.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη μένει στο Βραχάτι Κορινθίας και από εκεί έκανε μια δημοσίευση στο Facebook θέλοντας να δείξει την άθλια οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

«Είμαι η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, ετών 62. Η ΔΕΗ χθες μου έκοψε το ρεύμα και δεν έχω ούτε τηλέφωνο, ούτε ιντερνέτ. Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω φως, δεν έχω να μαγειρέψω, μα και τι να μαγειρέψω, χα, χα, χα, δεν έχω πια τίποτα, δεν έχω ψυγείο, μα αυτό έτσι κι αλλιώς είναι τελείως άδειο, δεν έχω ζεστό νερό να πλυθώ. Και πραγματικά κρυώνω! Ήρθα σε ένα καλό γείτονα για να στείλω το SOS! Επίσης δεν έχω να φάω! Περισσότερο τα 22 σκυλάκια και τα 35 γατάκια! Δεν έχουμε απολύτως τίποτα! Ούτε ένα σεντ… Τίποτα απολύτως τίποτα! Ζητάμε κάποια βοήθεια! Σας ευχαριστούμε πολύ! Δεν έχω κινητό». Και δίνει το κινητό φίλης, παρακαλώντας να κοινοποιήσουν την έκκλησή της στα προφίλ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Κάποιος ίσως μας βοηθήσει. Help!», καταλήγει.

8eCUgvCwsa

Κορωνοϊός – Συγκλονίζει ο διευθυντής ΜΕΘ του Παπανικολάου: «Μόλις χάσαμε έναν ασθενή! Καταλαβαίνετε πού βρισκόμαστε;»

Previous article

Όταν το υποβρύχιο αναδύθηκε στο Καστελλόριζο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.