ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Επανέρχεται ο Σταυρέλης για τον ΧΑΔΑ στο Πεδίο Βολής

0

Στο ζήτημα του ανεξέλεγκτου σκουπιδότοπου που έχει δημιουργηθεί στο Πεδίο Βολής επανήλθε σήμερα ο Νίκος Σταυρέλης. Ο επικεφαλής της παράταξης «Πνοή Δημιουργίας», υπενθύμισε ότι στις 8 Σεπτέμβρη είχε προβεί σε σχετική ανάρτηση για την επικίνδυνη κατάσταση στο Πεδίο Βολής και συγκεκριμένα στο χώρο του παλιού αμαξοστασίου του Δήμου που είναι ακριβώς δίπλα στις δεξαμενές και το διυλιστήριο νερού που τροφοδοτείται όλη η πόλη της Κορίνθου αλλά και όλος σχεδόν ο Δήμος.

«Σκουπίδια, κλαδέματα και ογκώδη, ατάκτως είχαν καλύψει όλο το χώρο του αμαξοστασίου έκτασης 7 στρεμμάτων. Είχα αναρτήσει και σχετικές φωτογραφίες», αναφέρει ο κ. Σταυρέλης και συνεχίζει:

«Αυτός είναι και σκοπός μας, ως αντιπολίτευση, να επισημαίνουμε τα κακώς κείμενα και να φροντίζετε να τα διορθώνετε. Αντί αυτού τι διαπιστώνουμε σήμερα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Τα σκουπίδια, τα καλάμια, τα κλαδιά και τα ογκώδη έχουν καλύψει και τους γύρω δρόμους. Αδύνατη πλέον η πρόσβαση, όχι μόνον για τους εργαζόμενους για να μπουν στο υποτίθεται αμαξοστάσιο, αλλά και στους παρόδιους ιδιοκτήτες για να πάνε στα κτήματά τους ή στις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις τους. Η επίσκεψη σήμερα θα σας πείσει.

Η ίδια ακριβώς κατάσταση και στον μισθωμένο χώρο από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό του Πεδίου Βολής για Πράσινο Σημείο υποτίθεται. Ελπίζω να μην υπάρχει η σκέψη για φωτιά. Θυμάστε που κατηγορούσατε την προηγούμενη Δημοτική Αρχή; Τα ίδια και χειρότερα κάνετε σήμερα. Είσθε Δημοτική Αρχή ενός και πλέον χρόνου. Το έχετε καταλάβει; Οι ευθύνες σας πλέον είναι μεγάλες. Βρείτε άμεση λύση. Με την υγεία και το περιβάλλον δεν παίζουμε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο, φυτό, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Και φυσικά δεν μιλάμε για τα λεηλατημένα εγκαταλελειμμένα οχήματα και τους σπασμένους πλαστικούς κάδους που βρίσκονται μέσα στον ίδιο χώρο φιρδην-μιγδην, για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος. Καμία σημασία δεν δώσατε και δεν δίνετε», καταλήγει ο κ. Σταυρέλης.

Έργα ύψους 6,2 εκατ. ευρώ στο Δήμο Βέλου Βόχας σε συνεργασία με την Περιφέρεια

Previous article

Νέα μέτρα στη Β. Ελλάδα -Κλείνουν χερσαία σύνορα -Αυστηρότεροι έλεγχοι για μετακινήσεις και εργασία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.