ΚΟΙΝΩΝΙΑ

635 tablet για μαθητές στην Κορινθία

0

Οι ανάγκες υλικοτεχνικής υποδομής για την τηλεκπαίδευση είναι δεδομένη. Είναι πρόσφατη η φωτογραφία που αναστάτωσε την ελληνική κοινωνία με τα παιδιά στο ορεινό χωριό της Ηλείας που παρακολουθούσαν το μάθημα μέσα από κινητά τηλέφωνα στο καφενείο του χωριού. Και είναι βέβαιο ότι ανάλογα προβλήματα υπάρχουν σε εκατοντάδες ακόμα σπίτια της ελληνικής περιφέρειας κυρίως.

Στην Κορινθία, ύστερα από πρωτοβουλία του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστου Δήμα, ο οποίος επικοινώνησε σχετικά με τη Νίκη Κεραμέως, από αύριο μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου θα έρθουν 635 tablet με σκοπό να παραδοθούν σε μαθητές για να λειτουργήσει η τηλεκπαίδευση. ήδη, το προηγούμενο διάστημα είχαν έρθει άλλα 510 tablet.

O υφυπουργός με ανάρτησή του αναφέρει σχετικά:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος

Εκ των πραγμάτων η Τηλεκπαίδευση έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα όλων μας.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως ύστερα από επικοινωνία που είχα με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως με διαβεβαίωσε πως οι Διευθύνσεις Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Κορινθίας θα παραλάβουν 635 tablets από 27/11 έως 10/12, για την διευκόλυνση του εκπαιδευτικού έργου των μαθητών μας αλλά και των καθηγητών.

Αισίως λοιπόν, οι Διευθύνσεις Α/βάθμιας & Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού μας με τις νέες προσθήκες, θα έχουν εξοπλιστεί συνολικά με 1.145 tablets για τους μαθητές που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη….”.

Eννέα κρούσματα στην Κορινθία

Previous article

Ντιέγκο Μαραντόνα, το «χρυσό αγόρι» -Η ζωή ενός μύθου, γεμάτη δόξα αλλά και καταχρήσεις

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.