ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Formula 1 : Συγκλονίζει η εικόνα του Γκροζάν από το νοσοκομείο

0

Ο Ρομέν Γκροζάν έστειλε καθησυχαστικό μήνυμα μετά το σοκαριστικό ατύχημα που είχε, μέσα από το νοσοκομείο με το βίντεο να συγκλονίζει

Την Κυριακή, ο Ρομέν Γκροζάν πρωταγωνίστησε σε ένα από τα πιο ανατριχιαστικά ατυχήματα των τελευταίων χρόνων στη Formula 1 και το Halo τού έσωσε τη ζωή καθώς το κόκπιτ αποσπάστηκε από το μονοθέσιο και βρέθηκε μέσα σε μια μάζα από λαμαρίνες που θα μπορούσαν να τον έχουν τραυματίσει θανάσιμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, πριν από μερικά χρόνια, όταν η FIA επέλεξε το Halo για να αποφύγει δυστυχήματα όπως εκείνο του Ζουλ Μπιανκί, κάποιοι οδηγοί ήταν αντίθετοι με αυτό το μέτρο προστασίας. Ανάμεσά τους και ο Ρομέν Γκροζάν, που είχε πει ότι δεν μπορεί να δει γύρω του, δεν είχε οπτική επαφή με μονοθέσια που βρίσκονταν δίπλα του.

Τώρα, παραδέχθηκε πως, χωρίς το Halo, δεν θα μπορούσε να στείλει μήνυμα, μέσα από το νοσοκομείο, για να ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας του.

«Είμαι καλά, σχετικά καλά. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας. Ήμουν αντίθετος με το Halo πριν από μερικά χρόνια, είναι όμως ό,τι καλύτερο έχει μπει στη Formula 1. Χωρίς αυτό δεν θα μπορούσα να σας μιλήσω σήμερα. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο» ήταν τα λόγια του Γκροζάν, που έχει εγκαύματα στα χέρια, στους αστραγάλους, όχι όμως κατάγματα στα πλευρά όπως πολλοί φοβήθηκαν.

Δείτε το τρομακτικό ατύχημα του Γκροζάν:

8eCUgvCwsa

Ετοιμαστείτε για μία πλανητική ευθυγράμμιση που όμοιά της έχουμε να δούμε 800 χρόνια

Previous article

Τα πιο κοινά passwords του 2020

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.