ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Από το διαδίκτυο οι φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Λουτρακίου

0

Τον τρόπο να μην στερηθούν οι δημότες του τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις βρήκε ο δήμος Λουτρακίου και Αγίων Θεοδώρων. Όπως έγινε γνωστό οι εκδηλώσεις θα μαγνητοσκοπηθούν και θα προβάλλονται μέσα από το διαδίκτυο.

Πρόκειται για εκδηλώσεις, οι οποίες καλύπτουν κατά το δυνατόν κάθε ηλικία και γούστο. Ειδικότερα, στις 13 Δεκεμβρίου θα μεταδοθούν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα από όλη την Ελλάδα, αλλά και διασκευές από soundtrack κλασικών και κινηματογραφικών έργων

Στις 20 Δεκεμβρίου θα μεταδοθεί από το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία που πραγματοποιεί κάθε χρόνο η Φιλαρμονική Λουτρακίου. Αν μέχρι τότε έχει αρθεί το Lockdown ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με την παρουσία κόσμου σε περιορισμένο αριθμό θεατών.  

Την παραμονή των Χριστουγέννων τα μέλη της Φιλαρμονικής θα βγουν στους δρόμους και θα μοιραστούν ώστε λίγη από την χριστουγεννιάτικη μουσική να φτάσει σε κάθε γωνιά του δήμου, από την περαχώρα μέχρι τους Αγίους και τα Ίσθμια.  

Στις 27 Δεκεμβρίου θα ακούσουμε ελληνικές και ξένες επιτυχίες από τον Χρήστο Νινιό, τον Γιάννη Τσελώνη, τον Βασίλη Πιερακέα και τον Αντώνη Αγγελίδη.

Τέλος, στις 31 Δεκεμβρίου θα μεταδοθεί η καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη συναυλία από την φιλαρμονική Λουτρακίου, η οποία θα μεταδοθεί και την Πρωτοχρονιά.

Μάλιστα, η φετινή συναυλία θα είναι αφιερωμένη στην επέτειο για τα 250 χρόνια από τη γέννηση του Ludwig van Beethoven. Ο Μπετόβεν θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους συνθέτες όλων των εποχών και παρότι γερμανικής καταγωγής έζησε, μεγαλούργησε και πέθανε στη Βιέννη. Γι αυτό και η συναυλία θα είναι υπό την αιγίδα της Αυστριακής Πρεσβείας.

Μειώνεται η γραφειοκρατία σε μεταβιβάσεις ακινήτων, δωρεές, γονικές παροχές και κληρονομιές

Previous article

H Περιφέρεια Πελοποννήσου πρόσεφερε 400 Rapid tests στη Κινητή Μονάδα ΕΟΔΥ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.