ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ανοίγουν τα καταστήματα που πωλούν χριστουγεννιάτικα είδη

0

Το άνοιγμα των καταστημάτων εποχικών ειδών προωθεί το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με ταυτόχρονη άρση της απαγόρευσης πώλησης των αντίστοιχων προϊόντων στα σούπερ μάρκετ, ανέφερε ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στο διήμερο διαδικτυακό συνέδριο που πραγματοποιεί το Iνστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ) με θέμα «Σούπερ μάρκετ 2030 – Ο άνθρωπος στο επίκεντρο της στρατηγικής του κλάδου των σούπερ μάρκετ», ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι μέσα στην ημέρα θα ανακοινωθούν οι σχετικές αποφάσεις του υπουργείου.

«Προσανατολιζόμαστε σε ένα άνοιγμα των εποχικών ειδών (δέντρων χριστουγεννιάτικων στολιδιών και διακοσμητικών), κυρίως γιατί αυτά τα είδη δεν μπορούν να πουληθούν σε επόμενο χρόνο παρά μόνο μέσα στις γιορτές. Η οριστικοποίηση της απόφασης και του τρόπου που θα γίνει θα το μάθετε τις επόμενες ώρες από το υπουργείο Ανάπτυξης. Ασφαλώς από την ώρα που θα ανοίξουμε το λιανικό εμπόριο γι’ αυτά τα είδη, το ίδιο θα γίνει και για τα σούπερ μάρκετ, και τα συγκεκριμένα προϊόντα θα βγουν από την απαγόρευση».

Καλαμπάκα, Μετέωρα

Previous article

Επίθεση Τατούλη σε Δέδε: “Οι κωλοτούμπες του ήταν με το αζημίωτο. Πάντα θα κοιτάει την πλάτη μου!”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.