ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Σκληρή επίθεση Τσιώτου στον Καραβά

0

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος για να σχολιάσει όσα έγιναν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο. Στο στόχαστρό του μπήκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ορίζοντες Δημιουργίας” Σπύρος Καραβάς, τον οποίο μέμφθηκε για την συμπεριφορά του στην διάρκεια του Δ.Σ.

 Δυστυχώς, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης « ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» κ. Σπύρος Καραβάς, επέλεξε την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος 2021 την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 για να αποδείξει ότι η απειρία, η επιπολαιότητα, τα ψεύδη, η ασέβεια και η αγωνία προβολής, αποτελούν την στέρεα βάση ανάπτυξης μιας απελπισμένης αντιπολίτευσης”, αναφέρει ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Ενώ είχε τοποθετηθεί χωρίς να τον διακόψει κανείς, κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του Δημάρχου, χωρίς να προκληθεί ή να προσβληθεί, επέλεξε με ασέβεια προς την θεσμική του θέση αλλά και με αγένεια προς το πρόσωπό του, να φωνασκεί επανειλημμένως αλλά και να ειρωνεύεται, προσπαθώντας να τον διακόψει για να μην μπορέσει να ακουστεί η άποψη του Δημάρχου.

Η άκομψη αυτή συμπεριφορά, πρωτοφανής και αταίριαστη για το παρόν δημοτικό συμβούλιο, θυμίζει παρωχημένα μοντέλα αυτοδιοικητικής λογικής και ελπίζω να αποτελεί απλά μια θλιβερή παρένθεση λόγω απειρίας και αγωνιώδους προσπάθειας ανάδειξης σε κυρίαρχο αντιπολιτευτικό πόλο. Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ενημέρωσης για το δημοτικό συμβούλιο, επιλέγοντας λόγω επιπολαιότητας και απειρίας τον ρόλο του υπερασπιστή και διαφημιστή της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, την οποία όμως κατηγορούσε προεκλογικά για στασιμότητα, υποστηρίζει από άγνοια ή από υπερβάλλοντα ζήλο ότι οι χρηματοδοτήσεις και τα έργα εκατομμυρίων τα οποία παρουσιάσαμε ανήκουν στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Για να αποδειχθεί η πλάνη του τις επόμενες μέρες θα τα παρουσιάσουμε ένα-ένα, ώστε να του αποδείξουμε ότι πολλές φορές η σιωπή είναι χρυσός.

Υποστηρίζει επίσης ο κ. Καραβάς ότι τα έργα και οι χρηματοδοτήσεις που παρουσιάσαμε ανήκουν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου χωρίς καμία συνεισφορά της Δημοτικής μας Αρχής. Θέλοντας αγωνιωδώς να αποδομήσει την καθημερινή και αδιάκοπη προσπάθειά μας, φανέρωσε την άγνοια η οποία τον διακατέχει για τον τρόπο ωρίμανσης, διεκδίκησης, χρηματοδότησης και υλοποίησης των έργων. Τον πληροφορούμε λοιπόν ότι οποιαδήποτε χρηματοδότηση ή έργο αφορά τον Δήμο, ανεξάρτητα από την πηγή χρηματοδότησης, προϋποθέτει το ενδιαφέρον και την ουσιαστική και τεκμηριωμένη διεκδίκηση από πλευράς Δήμου, καθώς και την συνεργασία Δήμου-Περιφέρειας ή οποιουδήποτε άλλου αρμόδιου φορέα.

ΗΠΑ: Εγκρίθηκε το εμβόλιο της Pfizer -Ξεκινά επιχείρηση διανομής του

Previous article

Iσχυρές βροχές και καταιγίδες από σήμερα μέχρι τη Δευτέρα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.