ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Όταν δεν πάνε οι βιβλιόφιλοι στην Δημοτική Βιβλιοθήκη, πάει η Δημοτική Βιβλιοθήκη στους βιβλιόφιλους

0

Και καθώς η καραντίνα συνεχίζεται για καιρό ακόμα, νιώθετε ότι σας έλειψαν τα βιβλία; Κανένα πρόβλημα. Γιατί όταν δεν μπορεί να πάει ο βιβλιόφιλος στην βιβλιοθήκη πάει η βιβλιοθήκη στον βιβλιόφιλο.

Τα παιδιά της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορίνθου παίρνουν μια υπέροχη όσο και δύσκολη πρωτοβουλία θέλοντας να κάνουν πιο εύκολη την ζωή των φίλων της. Αναλαμβάνουν να μοιράζουν οι ίδιοι τα βιβλία στους βιβλιόφιλους, και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα …παραγγείλετε!

Φίλες και φίλοι της Βιβλιοθήκης,

Ξέρουμε ότι οι συνθήκες της καραντίνας είναι δύσκολες για όλους, λίγο παραπάνω όμως, για τους βιβλιόφιλους που έχουν εξαντλήσει το υλικό τους και δεν μπορούν να επισκεφτούν τη βιβλιοθήκη. Τι θα λέγατε λοιπόν αν σας φέρναμε εμείς στο σπίτι τον «Μπαρμπά Γιαννιό τον Έρωντα» και τον “Έρωτα στα Χιόνια”, ή τη Θειά Αχτίτσα τη Σταχομαζώχτρα του Παπαδιαμάντη για να γιορτάσετε μαζί τους τα Χριστούγεννα; Βέβαια εσείς μπορεί να προτιμάτε τον Εμπενίζερ Σκρούτζ και τη «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Ντίκενς, ή «To Χριστουγεννιάτικο έλατο του Άντερσεν», ή ακόμη την «Έμμα» της Τζέην Όστεν. Μπορεί βέβαια, να έχετε αλλεργία στα Χριστούγεννα και να θέλετε να διαβάσετε αστυνομικές ιστορίες! Κανένα πρόβλημα! Ό,τι προτιμάτε…

Ως τις 23 Δεκεμβρίου εμείς που εργαζόμαστε στα τμήματα του ΚΕ.Π.Α.Π., είμαστε διατεθειμένοι, με τα δικά μας μέσα, να κάνουμε διανομή βιβλίων, κατ’ οίκον ή …κατ’ εργασίαν! Μπορείτε να δανειστείτε δύο βιβλία για σας και δύο ακόμη, αν έχετε παιδιά. Αρκεί εσείς:

  • να έχετε κάνει την αναζήτησή σας στη σελίδα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορίνθου*,
  • να έχετε βρει τα βιβλία που θέλετε και να έχετε ελέγξει αν είναι διαθέσιμα,
  • να ενημερώσετε τη Βιβλιοθήκη στο τηλέφωνο 2741028048 ή στο email: dimbibkor@gmail.com, αφήνοντας τίτλους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο.

Σε περίπτωση που δυσκολευτείτε καλέστε για πληροφορίες στον ίδιο αριθμό. Η Βιβλιοθήκη θα σας ενημερώσει τηλεφωνικώς για την ημέρα και την ώρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας. Επιστροφές βιβλίων θα γίνονται δεκτές, μόνο όταν λειτουργήσουμε με κανονικό ωράριο.

Ελπίζουμε… σύντομα!

ΟΕΒΕ Κορινθίας: Η κυβέρνηση οδηγεί τις επιχειρήσεις με μαθηματική ακρίβεια σε λουκέτο

Previous article

Καβάλα: Με ψεύτικο SMS από τράπεζα άρπαξαν 40.000 ευρώ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.