ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Ξεκινούν τα έργα αποκατάστασης στα καμένα του δήμου Κορινθίων

0

Δυο εξαιρετικής σημασίας έργα ξεκινούν στο δήμο Κορινθίων, έργα αποκατάστασης υποδομών και προστασίας περιοχών. Οι συμβάσεις υπεγράφησαν σήμερα το πρωί από το Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας «ΠΙΣΤΕΥΟΣ Α.Ε» στο γραφείο του Δημάρχου και είναι συνολικού προϋπολογισμού 1,35 εκ ευρώ.

Τα έργα αφορούν:

Α. Αποκαταστάσεις ζημιών και παρεμβάσεις προστασίας στις περιοχές που επλήγησαν από τις φωτιές της 22ης Ιουλίου 2020, Ξυλοκέριζα – Σοφικό – Αθίκια – Γαλατάκι και Άγιο Ιωάννη.Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 350.000 ευρώ με καταληκτική ημερομηνία την 27η Ιανουαρίου 2021.

Β. Αποκαταστάσεις ζημιών οδικών υποδομών και συνοδών υδραυλικών έργωνστις περιοχές του δήμου Κορινθίων που επλήγησαν από την φυσική καταστροφή της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 1.000.000,00 ευρώ και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης είναι ο Μάρτιος του 2021.

«Τα έργα ξεκινούν άμεσα και θα ολοκληρωθούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα τους» σημείωσε ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος τονίζοντας πως «η προστασία των περιοχών και οι αποκαταστάσεις των υποδομών που επλήγησαν από τα φυσικά φαινόμενα είναι πρώτιστο μέλημά μας ώστε οι κάτοικοι να αισθάνονται και να είναι ασφαλείς σε κάθε επίπεδο.»

Κορωνοϊός: 937 νέα κρούσματα και 9 στην Κορινθία

Previous article

Τραγωδία στον Ισθμό: Νεκρός 35χρονος οδηγός φορτηγού από ηλεκτροπληξία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.