ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Αλέκος εναντίον όλων για τους παιδικούς σταθμούς

0

Το αποτέλεσμα της αυριανής συνεδρίασης στην οικονομική επιτροπή του δήμου Κορινθίων επιχειρεί να προκαταλάβει ο τέως δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός, ο οποίος καταγγέλλει για μια ακόμα φορά τις πέντε άλλες παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, ότι λειτουργούν ως ενιαία πλειοψηφία που διοικεί τον δήμο.

Αυτή την φορά το θέμα αφορά τους δύο παιδικούς σταθμούς στον Αγιώργη και τα Αθίκια, η συμβασιοποίηση των οποίων –σύμφωνα με τον τέως δήμαρχο- πρόκειται να ματαιωθεί.

Ειδικότερα ο τέως δήμαρχος αναφέρει:

Ανίκανοι, ακατάλληλοι, επικίνδυνοι για τον Δήμο Κορινθίων! Ανίκανοι να συνεχίσουν μεγάλα έργα που με κόπο προετοιμάσαμε έχοντας εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.

Στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τρίτη 29/12/2020 μετά από 16 μήνες απραξίας, θέλουν να σταματήσουν – ματαιώσουν την συμβασιοποίηση κατασκευής των δύο παιδικών σταθμών, στην Κόρινθο στην περιοχή Αγίου Γεωργίου και στα Αθίκια προϋπολογισμού πάνω από δύο εκατομμύρια Ευρώ.

Εμείς ως πρώην Δημοτική Αρχή κάναμε τις μελέτες χωρίς να δαπανήσουμε ούτε ένα ευρώ, εξασφαλίσαμε όλες τις αδειοδοτήσεις που απαιτούνται, δημοπρατήσαμε τα δύο έργα, ολοκληρώσαμε τις διαγωνιστικές διαδικασίες και προετοιμάσαμε και την δυνατότητα ένταξης των έργων στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοπόννησου.

Δεκαέξι (16) μήνες δεν έκαναν τίποτα! Σήμερα θέλουν να σταματήσουν την συμβασιοποίηση των έργων και την ένταξη στο ΕΣΠΑ και να ξεκινήσουν δημοπρασία από την αρχή!

Οι πέντε παρατάξεις των κ.κ. Νανόπουλου, Καλλίρη, Σταυρέλη, Πιέτρη Τιμ. και Γκερζελή, που διοικούν το Δήμο, υποθηκεύουν το μέλλον του, δεν έχουν όραμα για τον Δήμο, αλλά ούτε και στοιχειωδώς την δυνατότητα να τον διοικήσουν χωρίς να καταστρέψουν ό,τι παρέλαβαν!

Οι δίκες των εγκληματιών Γερμανών ναζί στην Ελλάδα και η υπόθεση Μαξ Μέρτεν

Previous article

Εκατοντάδες τέλειοι κύκλοι στον πυθμένα της Κερκίνης -Πώς εξηγείται το απίστευτο φαινόμενο [βίντεο]

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.