ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Υπεγράφη Σύμβαση για επισκευές στον Ι. Ναό Αγίας Τριάδος Βασιλικού του Δ. Σικυωνίων

0

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησαν χθες Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για τον Πολιτισμό, κα Αθηνά Κόρκα και η Προϊσταμένη του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Π.Ε. Κορινθίας κα Μυρτώ Σμυρλόγλου, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορινθίας, όπου είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση και συνεργασία με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ.κ. Διονύσιο, προκειμένου να υπογράψουν Προγραμματική Σύμβαση Πολιτισμικής Ανάπτυξης για την αποκατάσταση των όψεων και τοπικών επισκευών στον Ι. Ναό Αγίας Τριάδος Βασιλικού, του Δήμου Σικυωνίων.
Σε θερμό κλίμα και αφού υπεγράφη η σχετική Σύμβαση εκ μέρους του Μητροπολίτη, συζήτησαν επιπρόσθετα θέματα που απασχολούν τις συνεργασίες Ι. Μητροπόλεως και Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς και θέματα που άπτονται της επικαιρότητας, της σύγχρονης Ελληνικής Κοινωνίας και φυσικά της φιλανθρωπίας.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης και ο Θεοφιλέστατος Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως Κορινθίας Επίσκοπος Κεχρεών κ. Αγάπιος ευχαρίστησαν την κα Κόρκα και την κα Σμυρλόγλου και τους ευχήθηκαν ο Θεός, να τους χαρίζει Υγεία και το Νέο Έτος να αποβεί καρποφόρο στα καθήκοντά τους.

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας, πάντοτε στέκονται αρωγοί προκειμένου στην αποκατάσταση εκκλησιαστικών μνημείων και μνημείων Πολιτιστικής κληρονομιάς σε όλη την Πελοπόννησο» όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και η κα Κόρκα.

8eCUgvCwsa

Απόπειρα κλοπής τη νύχτα στο εργοτάξιο του Δ. Βέλου Βόχας

Previous article

Brexit: Πώς θα επηρεαστεί η καθημερινότητά μας – 10 +1 ερωτήσεις και απαντήσεις

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.