ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχαριστίες της Μαριλένας Σούκουλη στον Μητσοτάκη: “μοναδικό κριτήριο η σκληρή και δημιουργική εργασία”

0

Σε δήλωση με την ευκαιρία του ορισμού της ως αναπληρώτριας Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου της ΝΔ προέβη η βουλευτής Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη.

Στην δήλωση η κυρία Σούκουλη ευχαριστεί τον αρχηγό της ΝΔ για την εμπιστοσύνη με την οποία περιέβαλε το πρόσωπό της, αποδεικνύοντας ότι “η σκληρή και δημιουργική εργασία προς όφελος των πολιτών αποτελεί το μοναδικό κριτήριο αξιολόγησης της πολιτικής μας δράσης“.

Θυμίζουμε πως η επιλογή της κυρίας Σούκουλη έρχεται σε μία περίοδο κατά την οποία οι άλλοι δύο βουλευτές της Ν.Δ. από την Κορινθία, οι κ.κ. Δήμας και Ταγαράς βρίσκονται στο υπουργικό συμβούλιο και μάλιστα με αναβαθμισμένα καθήκοντα, δείχνοντας πως οι επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν βασίζονται στα κλασικά γεωγραφικά κριτήρια και σε ασκήσεις εσωκομματικής ισορροπίας, αλλά με μοναδικό γνώμονα “ποιος κάνει την δουλειά”.

Ειδικότερα η δήλωση της Μαριλένας Σούκουλη έχει ως εξής:

«Η απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τον ορισμό μου ως αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί ύψιστη τιμή προς το πρόσωπό μου. Η εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού σε μια νέα βουλευτή, μοναδική γυναίκα εκπρόσωπο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αποδεικνύει έμπρακτα ότι η σκληρή και δημιουργική εργασία προς όφελος των πολιτών αποτελεί το μοναδικό κριτήριο αξιολόγησης της πολιτικής μας δράσης.

Σταθερός πολιτικός μου στόχος αποτελεί η ενεργή παρουσία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με ουσιαστικό και τεκμηριωμένο λόγο. Αυτό έπραξα και αυτό θα πράξω με σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες της Κορινθίας για την αμέριστη και διαρκή εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου.  Γνωρίζουν ότι αντλώ δύναμη από την αγάπη τους και προσπαθώ να τη μετατρέψω σε παραγωγική εκπροσώπηση.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου διότι αποτελεί βαθιά προσωπική μου πεποίθηση ότι η Ομάδα αποτελεί τον καλύτερο μοχλό για αποτελεσματική δράση».

5 θετικά κρούσματα στα Λουτρά Ωραίας Ελένης

Previous article

Σοκάρει η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου μιλώντας για την σεξουαλική της κακοποίηση

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.