ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Σταυρέλης: “Η πραγματικότητα διαψεύδει τον δήμαρχο για τα έργα”

0

Με έμμεσο τρόπο σχολίασε τα σημερινά εγκαίνια και τον αγιασμό στο νέο πολυδύναμο νηπιαγωγείο της Κορίνθου, στην Αγιάννα, ο επικεφαλής της παράταξης Πνοή Δημιουργίας Νίκος Σταυρέλης. Ο δημοτικός σύμβουλος έκανε αναφορά στην πρακτική του δημάρχου να ανακοινώνει την παράδοση έργων την ώρα που η πραγματικότητα τον διαψεύδει. Έδωσε μάλιστα τέσσερα χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Αδυνατώ να κατανοήσω τη συνεχή επίκληση εγκαινίων και παραδόσεων έργων από το Δήμαρχο και συνεχώς να διαψεύδεται”, αναφέρει ο κ. Σταυρέλης.

1. Στις 27 Σεπτέμβρη ανέφερε ότι τον Οκτώβριο θα γίνουν τα εγκαίνια του ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ στην Αγία Άννα-Μπαθαρίστρα Κορίνθου, παρουσία μάλιστα της Υπουργού κας Κεραμέως. Φθάσαμε μέσα Γενάρη και το κτίριο ακόμα να παραδοθεί σε λειτουργία και να γίνουν τα εγκαίνια.

2. Τον Φλεβάρη 2020 ανέφερε ότι τον Μάϊο θα γίνουν τα εγκαίνια της πλατείας ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ (ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ). Πέρασε ο Μάϊος και τα εγκαίνια μεταφέρθηκαν το Σεπτέμβριο. Πέρασε και ο Σεπτέμβριος και η παράδοση μεταφέρθηκε τα Χριστούγεννα. Φθάσαμε μέσα Γενάρη και η πλατεία ακόμα κατασκευάζεται.

3. Τον Οκτώβριο 2020 ανέφερε ότι σε τρεις (3) μήνες (δηλαδή μέχρι το Γενάρη 21) θα παραδοθεί το έργο εκμετάλλευσης του νερού του βιολογικού καθαρισμού για ΑΡΔΕΥΣΗ καλλιεργειών. Φθάσαμε μέσα Γενάρη και το έργο παραμένει ημιτελές σε ποσοστό υλοποίησης 65%.

4. Αρχές Δεκέμβρη ανέφερε ότι σε τέσσερις (4) μήνες θα παραδοθεί το έργο Αντικατάστασης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Ε. ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ, που είχε διακοπεί πάνω από 8 μήνες. Πέρασε ήδη πλέον του μηνός και το έργο, παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να εκτελείται, δεν διαφαίνεται να ολοκληρωθεί πριν από ένα εξάμηνο (ολοκλήρωση αγωγών, αποκαταστάσεις ασφαλτοστρώσεων, 720 νέα υδρόμετρα, σύνδεση 340 υπαρχουσών αναμονών).

Σημειώνουμε ότι όλα αυτά τα έργα προέρχονται από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή”, καταλήγει ο κ. Σταυρέλης.

Κορινθία: Χιόνι παντού, αλλά ανοιχτοί οι δρόμοι (φωτο)

Previous article

Ντόμινο εξελίξεων μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου -«Βροχή» καταγγελιών και εισαγγελική παρέμβαση

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.