ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Νανόπουλος: Θέλουμε το Rally στην Κορινθία – Θα στηρίξουμε και οικονομικά την διοργάνωση

0

 

Σε διαδικτυακή σύσκεψη για το Rally Acropolis συμμετείχε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος μετά από πρόσκληση και πρωτοβουλία του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ.Χρίστου Δήμα.
Παρουσία επίσης, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα ,των Δημάρχων της Κορινθίας κ.κ Γκιώνη, Παπακυριάκου, Σταματόπουλου, Φρούσιου και Τσιώτου, των Αντιπεριφερειαρχών κ.κ Γκιολή, Κόρκα, Καλογεροπούλου και Βυτινιώτη και του Γ.Γ του δ. κορινθίων Ν.Σπηλιόπουλου συζητήθηκαν όλα όσα αφορούν την συγκεκριμένη, πολύ σπουδαία διοργάνωση και την διεκδίκηση της Πελοποννήσου για την φιλοξενίας της το 2021.
Στόχος όλων των συμμετεχόντων ήταν να δημιουργηθεί εκείνο το πλαίσιο το οποίο θα εγγυηθεί την αρτιότητα της διεξαγωγής, την ασφάλεια της και φυσικά την μέγιστη προβολή και επιτυχία της.
Ο Δήμαρχος Κορινθίων δεσμεύτηκε για την αμέριστη στήριξη του και στο οικονομικό αντικείμενο της διοργάνωσης , ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό καταλυτικά την φαρέτρα της διεκδίκησης της. Άλλωστε η Κορινθία διαθέτει εμπειρία στην φιλοξενία του Acropolis, μοναδικές διαδρομές για την διεξαγωγή του και φυσικά υποδομές φιλοξενίας που καλύπτουν τις ανάγκες του. Η διοργάνωση είναι κοινά αποδεκτό πως θα έχει πολλαπλά και ανταποδοτικά οφέλη για το νομό και για το δήμο Κορινθίων.
Σύντομα θα υπάρξει και νέα συνάντηση όπως δεσμεύτηκε ο κ.Δήμας για τον καθορισμό της στρατηγικής της διεκδίκησης και την κατάρτιση του φακέλου της.

8eCUgvCwsa

Ρωσία: Συμφωνία για παραγωγή του εμβολίου Sputnik V στην Τουρκία

Previous article

Προ των πυλών οι πρώτες αποικίες στο Διάστημα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.