ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΚΙΟΛΗ – ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ Ν ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

0

Στο Χιλιομόδι

Συνάντηση εργασίας σχετικά με θέματα που απασχολούν το κορινθιακό ποδόσφαιρο πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, με παράγοντες του αθλήματος στον νομό.

Ειδικότερα, στη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Κορινθίας Μιχάλη Τσιχριτζή και Παναγιώτη Βράκα αντίστοιχα, καθώς και τον πρόεδρο της Επιτροπής Μικτών Ομάδων Ποδοσφαίρου Ν. Κορινθίας Παναγιώτη Σταύρου, ζητήθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας στην προμήθεια τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού σε περίπτωση επανεκκίνησης του πρωταθλήματος. Παράλληλα, συζητήθηκε και η συνεργασία για δημιουργία ενός γηπέδου για την ΕΠΣ Κορινθίας.

Από την πλευρά του, ο Τ. Γκιολής επισήμανε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου προωθεί την κατασκευή γηπέδων και αθλητικών χώρων εν γένει, μεταξύ των οποίων εκείνα στους Αγίους Θεοδώρους, τα Ροζενά, το Ξυλόκαστρο, το Ζευγολατιό, οι Αρχαίες Κλεωνές, Χιλιομόδι  κ.α.

«Ως περιφερειακή Αρχή είμαστε δίπλα στον υγιή αθλητισμό, για να δίνουμε ευκαιρίες στα παιδιά του νομού μας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

8eCUgvCwsa

Υπογράφεται η ΣΔΙΤ απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου μεθαύριο Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, στην Αθήνα

Previous article

Συναγερμός τη νύχτα στην ΕΛ.ΑΣ. για 21χρονο που κυκλοφορούσε & οπλοφορούσε στην Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.