ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Απάντηση στον κ.Μαρίνο Κονδύλη απο τον Βασίλη Νανόπουλο

0

Με απορία διαβάζουμε την απάντηση  του δικηγόρου και δημοτικού συμβούλου κ.Μαρίνου Κονδύλη στον Δήμαρχο Κορινθίων και Πρόεδρο της Οικονομικής επιτροπής Βασίλη Νανόπουλο αναφορικά με νομική υπόθεση του δήμου Κορινθίων.

Ο κ.Κονδύλης επέλεξε να  δημοσιοποιήσει την απάντηση του στα social media και στον τύπο, χωρίς να αναφέρει όλα τα στοιχεία, επιδιώκοντας την δημιουργία εντυπώσεων.

Μιλά για την αλληλογραφία με την Γραμματεία της Οικονομικής επιτροπής στις 26 Ιανουαρίου 2021 και εκπλήσσεται γι αυτήν μάλιστα αν και γνωρίζει πως πρόκειται για υπόθεση την οποίαν ο ίδιος έχει αναλάβει για λογαριασμό του δήμου Κορινθίων από το 2017 (31/472/2017 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής)

Πάγια θέση του Δημάρχου και της νέας δημοτικής αρχής είναι πως οι δικηγόροι που έχουν αναλάβει υποθέσεις του δήμου από την προηγούμενη δημοτική αρχή και οι υποθέσεις αυτές εκκρεμούν, θα συνεχίσουν να έχουν την ευθύνη τους δεδομένου ότι έχουν την γνώση του ιστορικού και της εξέλιξης τους.

Ο κ.Κονδύλης σαφώς και δικαιούται να αρνηθεί αφού θεωρεί πως υπάρχει σύγκρουση με την ιδιότητά  του ως δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας. (Αν και δεν απαγορεύεται από το νόμο ο κ.Κονδύλης αποφεύγει έτσι να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του δήμου ως πληρεξούσιος δικηγόρος σε αγωγή πολίτη εναντίον του δήμου)

Δεν δικαιούται όμως να δημοσιοποιεί στοιχεία κατά το δοκούν και να δημιουργεί εντυπώσεις που βάλλουν την δημοτική αρχή και προσωπικά το Δήμαρχο.

Το ήθος , οι αξίες και ο σεβασμός , τα οποία επικαλείται ο κ.Κονδύλης στην ανάρτησή του, δεν αποτελούν αποκλειστικά του προνόμια!

8eCUgvCwsa

Πώς θα δηλωθούν στην ΑΑΔΕ οι δαπάνες των επιχειρήσεων για την κρατική επιδότηση – Το μοντέλο μετά την επιστρεπτέα

Previous article

Υπογράφηκε η ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα Πελοποννήσου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.