ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Τρεις προγραμματικές συμβάσεις υπέγραψε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας στην Π.Ε. Κορινθίας

0

Την Κόρινθο επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, όπου στο διοικητήριο της Π.Ε. Κορινθίας είχε συναντήσεις με στελέχη της Περιφέρειας και υπηρεσιακούς παράγοντες, ενώ υπέγραψε και τρεις προγραμματικές συμβάσεις έργων, συνολικού προϋπολογισμού 289.400 ευρώ.

Ειδικότερα, ο περιφερειάρχης υπέγραψε σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Σικυωνίων, προϋπολογισμού 70.000 ευρώ από ίδιους πόρους της Π.Ε. Κορινθίας, για την συντήρηση του οδικού δικτύου στην περιοχή της Καστανιάς, με φορέα υλοποίησης τον δήμο.

Η δεύτερη σύμβαση, επίσης μεταξύ της Περιφέρειας, Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και του Δήμου Σικυωνίων, είναι προϋπολογισμού 207.000 ευρώ από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, αφορά δε τη βελτίωση του δρόμου Μεσινό – Αρχαία Φενεός – λίμνη Δόξα.

Η τρίτη σύμβαση, μεταξύ της Περιφέρειας και της μητρόπολης Κορίνθου, είναι προϋπολογισμού 12.400 ευρώ και το αντικείμενό της είναι η αντικατάσταση της στέγης και οι επισκευές στην τοιχοποιία του ναού του Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις, στην Φενεό.

Μεταξύ άλλων, τέλος, ο περιφερειάρχης είχε συνάντηση με τον ιερέα του μητροπολιτικού ναού του Αγίου Παύλου, σχετικά με ενδεχόμενη συνδρομή της Περιφέρειας όσον αφορά στον χώρο όπου προσφέρονται συσσίτια σε εμπερίστατους.

8eCUgvCwsa

Ανακαλύφθηκε κατοικίσιμος εξωπλανήτης;

Previous article

e-αποδείξεις: Τι αλλάζει για 8,5 εκατ. φορολογουμένους

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.