ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Δήμος Κορινθίων

0

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου Κορινθίων έκοψε σήμερα στις 11:00 το πρωί ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλης Νανόπουλος. Η λιτή και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα τελετή, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος έχοντας στο πλευρό του την Διευθύντρια του Δήμου Χρυσούλα Ξύδη και τον Πρόεδρο των εργαζομένων Δημήτρη Λαμπαδάρη ευχήθηκε υγεία, προκοπή και αποτελέσματα για το δήμο και τους δημότες αλλά και του χρόνου, απαλλαγμένοι από τον φόβο της πανδημίας, η κοπή της πίτας να γίνει παρουσία όλων των εργαζομένων.

«Τιμώ στα πρόσωπα του Προέδρου των εργαζομένων και της Διευθύντριας του Δήμου όλους τους εργαζόμενους που καθημερινά εργάζονται για το καλό των πολιτών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος σε μια κίνηση ισχυρά συμβολική. «Εύχομαι υγεία και ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους που στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Ευχαριστώ επίσης τον κ. Δήμαρχο γιατί αναγνωρίζει την δουλειά όλων μας» σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Λαμπαδάρης ενώ η κυρία Ξύδη έκανε λόγο φυσικά για υγεία αλλά και για υπομονή, για εργατικότητα και καλά αποτελέσματα της δημοτικής αρχής»

Η πίτα η οποία έφτασε σε όλα τα τμήματα, τα Νομικά Πρόσωπα και τις υπηρεσίες του δήμου «κρύβει» τη φετινή χρονιά 5 φλουριά τα οποία αντιστοιχούν σε 2 ημέρες τιμητικής αδείας και μια δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ για κάθε τυχερό.

Επιτέλους! Νέα εμβολιαστικά κέντρα σε Ξυλόκαστρο και Νεμέα

Previous article

Οι τεχνολογικές εταιρίες σύντομα θα δημιουργήσουν δικές τους κυβερνήσεις

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.