ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Metahuman: Η νέα τεχνολογία της Epic Games με τα σοκαριστικά γραφικά (BINTEO)

0

Η Unreal Engine έχει χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εκατοντάδων βιντεοπαιχνιδιών και αποτελεί μια από τις πιο γνωστές μηχανές γραφικών που υπάρχουν. Το demo της Unreal Engine 5, το οποίο είδαμε το 2020 να “τρέχει” στο PlayStation 5, κατάφερε να εντείνει ακόμα περισσότερο τον ενθουσιασμό για τη νέα γενιά και τη νέα έκδοση της μηχανής, προσφέροντας ένα εντυπωσιακά ρεαλιστικό θέαμα.

Λίγους μήνες αργότερα, η Epic Games, δημιουργός της Unreal Engine, επιστρέφει δριμύτερη, παρουσιάζοντας και μια καινούργια τεχνολογία, την οποία ονομάζει “Metahuman”. Πρόκειται για ένα σύστημα αυτόματης δημιουργίας τρισδιάστατων ψηφιακών ανθρώπων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την Unreal Engine.

Αξιοποιώντας το νέο cloud-streamed εργαλείο, οι δημιουργοί παιχνιδιών μπορούν να δημιουργήσουν μέσα σε λίγες ώρες ψηφιακά μοντέλα υψηλής ποιότητας, λεπτομέρειας και ρεαλισμού που ενναλακτικά θα χρειαζόντουσαν εβδομάδες για να φτιάξουν. Μόλις ο χαρακτήρας είναι έτοιμος, ο δημιουργός μπορεί να τον εξάγει και να τον χρησιμοποιήσει στην Unreal Engine με το animation rig που τον συνοδεύει.

Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε σας αφήνουμε να απολαύσετε το οπτικοαουστικό υλικό που συνόδευσε την ανακοίνωση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα που ετοίμασε η Epic για τη Metahuman τεχνολογίας της, πατώντας εδώ.

8eCUgvCwsa

ΑΕΙ: Τι αλλάζει σε βάση εισαγωγής, φύλαξη και όριο φοίτησης μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου

Previous article

Τυπώσετε τα νέα έντυπα μετακίνησης από 15.2.2021 – Μεταβατική περίοδος έως το πρωί της Τετάρτης 17 Φεβρουαρίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.