ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Δήμος Κορινθίων: Που να τηλεφωνήσετε αν θέλετε βοήθεια λόγω της κακοκαιρίας

0

Σε πλήρη ετοιμότητα και επιφυλακή βρίσκεται ο Δήμος Κορινθίων και το τμήμα Πολιτικής Προστασίας για τα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν και την περιοχή μας από το πρωί και για τις επόμενες 72 ώρες. Ανθρώπινο δυναμικό και μηχανήματα είναι έτοιμα να παρέμβουν για εκχιονισμούς και αποκατάσταση δικτύων όπου χρειαστεί ενώ έχει ήδη διανεμηθεί σε συνεργασία και συνεννόηση με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων αλάτι για τυχόν ανάγκες που θα προκύψουν.

Με ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον Δήμο δίνονται οδηγίες στους δημότες για το τι πρέπει να κάνουν προκειμένου να λάβουν βοήθεια απο τις υπηρεσίες του Δήμου.

Ο μηχανισμός του δήμου είναι έτοιμος να παρέμβει όπου προκύψει ανάγκη οι πολίτες ωστόσο από την πλευρά τους θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην μετακινούνται εάν δεν υπάρχει ανάγκη. Άλλωστε, τα υγειονομικά πρωτόκολλα επιβάλλουν τις περιορισμένες και για συγκεκριμένους λόγους μετακινήσεις“, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Όλοι μας τηρώντας τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας μπορούμε να συμβάλλουμε στο να περάσουν τα φαινόμενα χωρίς προβλήματα, στο μέτρο του δυνατού βέβαια αφού τα καιρικά φαινόμενα μπορούν να είναι ανεξέλεγκτα.

Οι πολίτες που είτε χρειάζονται βοήθεια είτε γνωρίζουν κάποιον που βρίσκεται σε ανάγκη μπορούν να επικοινωνούν με τους τοπικούς προέδρους ή με το κέντρο συντονισμού πολιτικής Προστασίας του δήμου στο τηλέφωνο 6978 991 250. Σε επιφυλακή βρίσκονται επίσης το Τμήμα Πρόνοιας, η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ και η ΔΕΥΑΚ.

Χωρίς γιατρό 9 χωριά της Κορίνθου – Ούτε φάρμακα δεν μπορούν να γράψουν οι κάτοικοι

Previous article

LIVE: Η πορεία της Μήδειας στην πελοπόννησο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.