ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποχαιρετισμός με απολογισμό και ενωτικό κάλεσμα από τον Παπασταμόπουλο

0

Μετά τα αποτελέσματα των εσωκομματικών διαδικασιών στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, ο τέως Συντονιστής της ΝΕ Γιώργος Παπασταμόπουλος με δημόσια επιστολή του αναφέρθηκε στα αποτελέσματα και προχώρησε σε μία λιτή αποτίμηση της παρουσίας του στην κορυφαία κομματική θέση στον νομό κατά την προηγούμενη τετραετία.

Παράλληλα έστειλε ένα σαφές ενωτικό μήνυμα, προτάσσοντας την ανάγκη συνένωσης των δυνάμεων “για την ανατροπή αυτής της αντιλαϊκής κυβέρνησης, που κάθε μέρα που περνά αναδεικνύει και το αληθινό της πρόσωπο“, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών της εκλογής της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία προέκυψε η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή, το νέο Συντονιστικό Όργανο και ο νέος Συντονιστής της Οργάνωσης“, αναφέρει στην επιστολή του ο Γιώργος Παπασταμόπουλος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργαστήκαμε και παλέψαμε μαζί για ένα καλύτερο μέλλον κατά τη διάρκεια της τετραετούς θητείας μου.
Όλον αυτόν τον καιρό πορευθήκαμε με γνώμονα τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, τη μέγιστη δυνατή συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, την ειλικρίνεια με τους συνομιλητές μας και τη δημοκρατία ως όπλο απέναντι σε όποιο εμπόδιο έμπαινε μπροστά.
Αυτή η θητεία συνοδεύτηκε με την κυβερνητική θητεία του κόμματός μας, γεγονός που αύξανε την ευθύνη της οργάνωσης και πολύ περισσότερο τη δική μου. Η προσπάθειά μου να ενσωματώσω τα δίκαια συλλογικά αιτήματα της τοπικής κοινωνίας στην κυβερνητική πολιτική, αλλά και να εξειδικεύσω τις κυβερνητικές πολιτικές στην τοπική κοινωνία ήταν διαρκής.
Η απερχόμενη Νομαρχιακή Επιτροπή έχτισε γέφυρες με τους τοπικούς φορείς, δημιούργησε σχέσεις ειλικρίνειας και στενότερης συνεργασίας και μέσω της δράσης της ισχυροποίησε το στίγμα του κόμματος μέσα στην κοινωνία.
Είμαι σίγουρος πως η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή θα συνεχίσει αυτό το έργο. Όλοι μαζί από σήμερα θα συμβάλλουμε τα μέγιστα για την ανατροπή αυτής της αντιλαϊκής κυβέρνησης, που κάθε μέρα που περνά αναδεικνύει και το αληθινό της πρόσωπο. Όλοι μαζί θα εργαστούμε για την ανάδειξη των σοβαρών ζητημάτων που ταλανίζουν στην Κορινθία και θα αναζητήσουμε λύσεις.
Εύχομαι στον νέο Συντονιστή καλή δύναμη στους κρίσιμους αγώνες που έρχονται
“, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ολλανδία: Οι εστιάτορες μηνύουν το ολλανδικό κράτος για το lockdown -Φόβοι για αναρίθμητα λουκέτα

Previous article

Τετάρτη και Πέμπτη δωρεάν rapid test σε Χιλιομόδι και Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.