Το Κέντρο Υγείας Κορίνθου επισκέφθηκε χτες ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κορινθίας. Μια συνάντηση σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα αφού όπως είπε ο κ. Γκιολής με τους περισσότερους γιατρούς έχουν δουλέψει μαζί πολλά χρόνια, όπως ο Παιδίατρος Μιχάλης Τσακίρης και η Γενική Ιατρός Εμυ Τσαλτα.
Όπως δήλωσε αμέσως μετά την επίσκεψη ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, “το κέντρο επισκέπτονται για να εμβολιαστούν καθημερινά 200 άτομα περίπου.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν η παράδοση 500 RAPID TEST για τις ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας, στην Επόπτρια των ΚΙΝΗΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (Κ.Ο.Μ.Υ) της Κορινθίας Ιωάννα Τζούμαρη και
στην Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Κορίνθου Βασιλική Παπακωνσταντίνου, οι οποίες τον ευχαρίστησαν για την συνεργασία.
Στο Κέντρο Υγείας Κορίνθου με 500 rapid test ο Γκιολής

Comments