ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Ξεκινάει το έργο για την ανακατασκευή του Γηπέδου Ποδοσφαίρου στην Περαχώρα

0

Ένα πάγιο αίτημα των δημοτών, των αθλητικών ομάδων και των κατοίκων της Περαχώρας βρίσκεται στην τελική ευθεία για την πραγματοποίησή του.
Πρόκειται για το γήπεδο ποδοσφαίρου στην Περαχώρα, η σύμβαση για το οποίο υπεγράφη σήμερα το πρωί μεταξύ του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη και την ανάδοχο εταιρεία.

Το έργο περιλαμβάνει τη δημιουργία μίας ολοκληρωμένης τεχνικά και λειτουργικά αθλητικής εγκατάστασης η οποία αποτελείται από:
α) τον κύριο αγωνιστικό χώρο
β) ένα κτίριο αποδυτηρίων
γ) ένα κτίριο εξυπηρέτησης θεατών
δ) μία πλατφόρμα δεξαμενών νερού & αντλητικό και
ε) τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου της εγκατάστασης. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 1.131.350 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε: «Η ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου στην Περαχώρα αποτελεί μια καίρια παρέμβαση που δικαίως αποτελούσε ένα διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας και του αθλητικού κόσμου του Δήμου μας. Προσηλωμένοι στους στόχους μας και πιστοί στις υποσχέσεις μας, καταβάλαμε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να παραδώσουμε στη νεολαία αυτού του τόπου ένα γήπεδο σύγχρονο που θα ικανοποιεί τις ανάγκες των παιδιών και των αθλητικών σωματείων. Συνεχίζουμε με προγραμματισμό και μεθοδικότητα να υλοποιούμε έργα που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των δημοτών μας».

Άνοιξε και η έκτη κλίνη ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Κορίνθου

Previous article

Εμβολιασμοί: Πότε ανοίγουν οι πλατφόρμες για ευπαθείς ομάδες και άτομα 70-74 και 65-69 ετών

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.