ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ – ΠΕΚ δικτυακές, διαδικτυακές και τηλεπικοινωνιακές ανάγκες

0

Στην Αρχαία Κόρινθο και στις εγκαταστάσεις στο «Χαμόγελο του Παιδιού» παρευρέθηκε την Παρασκευή 12 Μαρτίου ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ . Αναστάσιος Γκιολής, ολοκληρώνοντας τη συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην αναβάθμιση των δικτυακών και τηλεπικοινωνιακών αναγκών του «Χαμόγελου του Παδιού», καλύπτοντας τις ανάγκες των 32 παιδιών που φιλοξενούνται στα κτήρια της Αρχαίας Κορίνθου, σε συνέχεια της προσπάθειας από την cosmote και άλλων χορηγών σε όλη την Ελλάδα.

Παρόντες ήταν ο Ιατρός – Γενικός Γραμματέας Χρήστος κ. Χρήστος Καμμιλάτος, η Υπεύθυνη κα Άννα Τσαντήλα και ο κ. Βασίλης Μπαλάφας από το τμήμα πληροφορικής της ΠΕ Κορινθίας.

Ο κ. Γκιολής ανέφερε πως «ολοκληρώθηκε μία σύγχρονη, αποδοτική και αποτελεσματική υποδομή για τις δικτυακές, διαδικτυακές και τηλεπικοινωνιακές ανάγκες του «Χαμόγελου του Παιδιού» σε αίθουσες όπου μπορούν τα παιδιά να παρακολουθούν τα διαδικτυακά τους μαθήματα, να μελετούν και να δημιουργούν. Τέλος, εκσυγχρονίστηκε και όλη η εσωτερική τηλεπικοινωνιακή υποδομή»

«Στηρίζουμε το «Χαμόγελο του Παιδιού», στηρίζουμε τα παιδιά, δανειζόμαστε και εμείς λίγο από το χαμόγελό τους, φωτίζοντας τις ψυχές μας σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που όλοι βιώνουμε»

Επίδομα 534 ευρώ: Τα 10 νέα επαγγέλματα που δικαιούνται την αποζημίωση

Previous article

Στις 21 Μαρτίου θα περάσει από τη Γη ο μεγαλύτερος αστεροειδής του 2021

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.