ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Αννίβας Παπακυριάκος: “Αυτά κάναμε στον δήμο μέσα σε μία εβδομάδα”

0

Ενημερωτικό σημείωμα των δράσεων που έχει “τρέξει” αυτή την εβδομάδα δημοσιοποίησε ο δήμος Βέλου-Βόχας. Σε αυτό περιγράφει το αποτέλεσμα εννέα ενεργειών που έγιναν και αφορούν από την συντήρηση των αγροτικών δρόμων και τις τελευταίες εργασίες στο ΚΕΠ Βραχατίου μέχρι τον τις αναπλάσεις στην παραλιακή ζώνη και τον καθαρισμό φρεατίων και αυλάκων.

“Ο Δήμος Βέλου Βόχας επιδιώκοντας την τακτική και πλήρη ενημέρωση των δημοτών του για τα όσα σχεδιάζονται και υλοποιούνται στην περιοχή, σας πληροφορεί για το πρόγραμμα εργασιών που πραγματοποιήθηκαν αυτή την εβδομάδα”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

1. Έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται οι καθημερινές εργασίες συντήρησης στους αγροτικούς δρόμους του Δήμου μας για την καλύτερη πρόσβαση των πολιτών.

2. Ολοκληρώθηκαν οι υδραυλικές-ηλεκτρολογικές εργασίες στο ΚΕΠ Βραχατίου, καθώς και η κατασκευή ράμπας ΑΜΕΑ. Τις επόμενες ημέρες θα παραδοθεί στους δημότες.

3. Ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησης των παιδικών χαρών προκειμένου να υποδεχτούν τους μικρούς μας φίλους, θωρακίζοντας με ασφάλεια την ψυχαγωγία τους.

4. Συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης στο νέο πεζοδρόμιο, στην παραλία Βραχατίου. Ένα έργο που σύντομα ολοκληρώνεται.

5. Συνεχίζονται οι εργασίες δημοτικής οδοποιίας με διάνοιξη οδών: Έχει ήδη τοποθετηθεί 3Α σε Ζευγολατιό, Βοχαϊκό, Σουληνάρι, Στιμάγκα και θα ακολουθήσει ασφαλτοτάπητας

6. Συνεχίζονται οι εργασίες στα πεζοδρόμια του Βέλου με την τοποθέτηση πλακών

7. Ξεκίνησαν εργασίες επούλωσης λάκκων στις κοινότητες του Δήμου

8. Καθημερινά πραγματοποιούνται καθαρισμοί σε φρεάτια και αυλάκια

9. Ξεκίνησαν εργασίες αποκατάστασης αντλιοστασίων στο Βραχάτι και θα συνεχιστούν όπου είναι αναγκαίο

Ο Δήμος προχωρά σε έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών σε όλα τα επίπεδα. Σε κάθε γωνιά του Δήμου μας εκτελούνται μικρά και μεγάλα έργα. Έργα αναπτυξιακά, έργα απαραίτητα για την αναβάθμιση της περιοχής μας αλλά και απαραίτητα για τις ανάγκες των δημοτών μας. Και επειδή οι ενημερωμένοι πολίτες είναι οι ενεργοί πολίτες επιθυμούμε να γνωρίζετε τα μικρά και μεγάλα μας έργα ώστε να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην πρόοδο της περιοχής μας”, καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου Βέλου Βόχας.

ΔΩΡΕΑΝ εξέταση για Covid-19 στα Εξαμίλια το Σάββατο 3/04/21

Previous article

Δωρεάν Τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού στη Δημοτική Ενότητα Φενεού

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.