ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Αναπλάσεις σε δύο πλατείες σε Αγιώργη και Μπαθαρίστρα έβαλε στο ΕΣΠΑ ο δήμος Κορινθίων

0

Στην Τρίπολη και την έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου βρέθηκε σήμερα ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος για την υπογραφή ενός νέου έργου από το ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 1,1 εκ ευρώ. Πρόκειται για ένα που αφορά σε εργασίες ανάπλασης σε δύο χαρακτηρισμένους κοινόχρηστους χώρους της πόλης της Κορίνθου:
⦁ Ο πρώτος είναι στην περιοχή του Αγιώργη και συγκεκριμένα στην πλατεία η οποία θα επιστρωθεί με κυβόλιθους, θα γίνουν φυτεύσεις και θα τοποθετηθούν επιστύλια και ενδοδαπέδια φωτιστικά. Ο παρακείμενος χώρος στάθμευσης θα επιστρωθεί επίσης με κυβόλιθους βιομηχανικού τύπου. Η συνολική επιφάνεια παρέμβασης είναι 1.880 m2 για το χώρο στάθμευσης και 3.610m2 για την πλατεία.
⦁ Ο δεύτερος είναι στη θέση Μπαθαρίστρα, όπου και εκεί η πλατεία θα επιστρωθεί με έγχρωμους κυβόλιθους, θα γίνουν φυτεύσεις και θα τοποθετηθούν επιστύλια και ενδοδαπέδια φωτιστικά. Η συνολική επιφάνεια παρέμβασης είναι 1.400m2 για την πλατεία.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, κάθεται και εσωτερικός χώρος

«Τα έργα θα προχωρήσουν γρήγορα γιατί οι πολίτες τα έχουν ανάγκη» ανέφερε ο Δήμαρχος στην τοποθέτηση του. «Είμαστε εδώ για να συνεργαζόμαστε με την περιφέρεια και να υλοποιούμε νέα έργα για τους πολίτες. Το πράττουμε ήδη και θα συνεχίσουμε έτσι σε όφελος των περιοχών και των πολιτών» κατέληξε ο δήμαρχος ο οποίος υπογράμμισε και την καλή συνεργασία με τον προϊστάμενο της Διαχειριστικής Αρχής Αντώνη Ψαράκη.

Δύο θετικά κρούσματα κορωνοϊού σε rapid test στους Αγίους Θεοδώρους

Previous article

Ξεκινάει η ανάπλαση στο παραλιακό μέτωπο του Λουτρακίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.