ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγχαρητήρια της Μαριλένας Σούκουλη στην Αστυνομία για την εξάρθρωση των 4 συμμοριών

0

Συνάντηση Εργασίας με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό, τον υφυπουργό ΥΠΑΑΤ Ιωάννη Οικονόμου, τον Δήμαρχο Νεμέας Φρούσιο Κωνσταντίνο και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νεμέας Μπεξή Ιωάννη πραγματοποίησε η αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος ΝΔ και βουλευτής Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη.

Στο επίκεντρο της συζήτησής τους βρέθηκαν η εξέλιξη του προγράμματος αναδιάρθρωσης της «μαύρης» κορινθιακής σταφίδας, οι άξονες παρέμβασης της «απόσταξης κρίσης» και ο «πράσινος τρύγος» για την εξομάλυνση της αγοράς οίνου, καθώς και η ενημέρωση για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2021 -2027. Μετά το πέρας της συνάντησης η κυρία Σούκουλη ευχαρίστησε θερμά τους υπουργούς, τον δήμαρχο καθώς και τον πρόεδρο της ΤΚ Νεμέας για την συνεργασία.

Παράλληλα με δήλωσή της η Μαριλένα Σούκουλη συγχαίρει την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας για την μεγάλη επιτυχία της εξάρθρωσης των τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων που είχαν συσταθεί στον οικισμό των Ρομά:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας για την επιτυχή επιχείρηση στα Εξαμίλια Κορινθίας. Η ασφάλεια των πολιτών για την κυβέρνησή μας αποτελεί ύψιστη πολιτική προτεραιότητα από την αρχή της διακυβέρνησής μας. Η καταπολέμηση της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας αποτελεί όρο ποιοτικής κοινωνικής διαβίωσης», σημειωνει η κυρία Σούκουλη.

Σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ

Previous article

Κορωνοϊός: 27 κρούσματα στην Κορινθία και 2.747 πανελλαδικά – 790 διασωληνωμένοι και 78 νεκροί

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.