ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Παγετός: να σπεύσουν για δηλώσεις καλούν τους αγρότες Παπακυριάκος και Γκιολής

0

Κοινότητες του Δήμου που επλήγησαν πρόσφατα από τον παγετό επισκέφθηκαν ο  Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής. Οι δύο αυτοδιοικητικοί είδαν από κοντά τις ζημιές που προκλήθηκαν κυρίως σε αμπελοειδή αλλά και σε πυρηνόκαρπα.

Ο Δήμαρχος ενημερώνει τους δημότες ότι ήδη έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες από τους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ για όλες τις κοινότητες του Δήμου και από σήμερα Τρίτη 13 Απριλίου έχουν ήδη ξεκινήσει οι αιτήσεις των αγροτών για να πραγματοποιηθούν αυτοψίες από κλιμάκια του ΕΛΓΑ στις αγροτικές τους περιουσίες.

Παρακαλούμε όλους όσοι επλήγησαν από τον παγετό να προσέλθουν άμεσα για τις δηλώσεις έτσι ώστε να ξεκινήσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα οι έλεγχοι από τα κλιμάκια του ΕΛΓΑ“, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο δήμο Βέλου Βόχας.

Ο κ. Γκιολής δεσμεύθηκε ότι θα μιλήσει άμεσα με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ προκειμένου να επισπευθούν οι διαδικασίες και να ξεκινήσουν άμεσα οι έλεγχοι από τους γεωπόνους.

Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για το άμεσο ενδιαφέρον και την ανταπόκρισή του στο αίτημά μας για επίσπευση των διαδικασιών.

Στον δήμο Σικυωνίων βρέθηκε η Μαριλένα Σούκουλη

Previous article

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου με την HENGAS AE για το φυσικό αέριο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.