ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Λύνεται το αποχετευτικό σε Λέχαιο, Άσσο, Βραχάτι και Ζευγολατιό με έργα 61 εκατ. ευρώ

0

Πολύ σημαντικές εξελίξεις για όλη την Κορινθία και ειδικά για τον Δήμο Βέλου Βόχας προέκυψαν κατά την συνάντηση του δημάρχου της περιοχής Αννίβα Παπακυριάκου με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκο Ταγαρά -παρουσία των συναρμόδιων δημάρχων Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου και Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων Γιώργου Γκιώνη- για το θέμα της αποχέτευσης των κοινοτήτων Βραχατίου και Ζευγολατιού.

Εντός των ημερών“, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο δήμος Βέλου Βόχας, “επίκειται η έγκριση χρηματοδότησης ύψους 61.556.000 εκατ. ευρώ εκατομμυρίων ευρώ, για το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Βόχας-Άσσου-Λεχαίου.

Η άψογη συνεργασία του υφυπουργού με τους Δημάρχους, καθώς επίσης και των υπηρεσιακών παραγόντων απέδωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την Κορινθία, για τον Δήμο μας, για όλους τους δημότες. Ένα τεράστιο έργο για την Κορινθία , ένα τεράστιο έργο για τον Δήμο μας.

Το έργο αφορά την κατασκευή των εσωτερικών δικτύων ακαθάρτων των οικισμών Βραχατίου και Ζευγολατιού. Ταυτόχρονα συζητήθηκαν θέματα α) για μελέτες που τρέχουν για τη διάβρωση σε όλες τις ακτές της Κορινθίας β) για θέματα γενικού πολεοδομικού σχεδιασμού και γ) για ολοκλήρωση μελετών αντιπλημμυρικής προστασίας…”.

ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας για την επίσκεψη Μητσοτάκη: Από το “veni, vidi, vici”, στο “ήλθον, είδον και απήλθον”

Previous article

Μητσοτάκης σε Ταγαρά: “Νίκο, να βοηθήσεις την Κόρινθο για μπαζώματα και λιμάνι”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.