ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (πρτ) Αγίων Θεοδώρων πραγματοποίησε Διανομή Τροφίμων σε ασθενείς οικονομικά οικογένειες την Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου

0

Η διανομή πραγματοποιήθηκε στις 11.00 π.μ – 01.00 μμ . Η συμμετοχή ηταν μεγάλη και δόθηκαν στους διακιούχους περισσότερες από 40 τσάντες με τρόφιμα.

Αναφορικά με την δράση ο Πρόεδρος κος Σίμος Σοφός τόνισε τα εξής :

“Η παράδοση των τροφίμων πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ε.Ε.Σ παρουσία του Προέδρου της γραμματέας και της ταμίας. Οι δικαιούχοι είχαν ειδοποιηθεί απο τις προηγούμενες ημέρες και σύμφωνα με την τηρούμενη λίστα τους παραδώσαμε τρόφιμα, σοκολάτες, γάλατα και απο ενα κοτόπουλο. Παρόντες ήταν για άλλη μια φορά οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ που συνέδραμαν στο κοινωφελές μας έργο.

Ο Ε.Ε.Σ Αγίων Θεοδώρων παρά τις δύσκολες λόγω της Πανδημίας συνθήκες, είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε κοινωνικές κοινωφελείς εκδηλώσεις. Συμμετάσχει ενεργά στην διεξαγωγή των Rapid Test σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, καθώς και όπου παραστεί ανάγκη. Στο άμεσο μέλλον έχουμε προγραμματίσει αρκετές δράσεις με σκοπό την παροχή βοήθειας στους συνανθρώπους μας.

Το Δ.Σ εύχεται ολόψυχα υγεία και ευημερία σε όλους.

Καλή Ανάσταση “

Σκρέκας: Στρατηγική στροφή προς την πράσινη ενέργεια

Previous article

Από τον Μάιο: 12 μήνες θητεία και …σπίτι σας ή 9 μήνες παραμεθόριο;

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.