ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κορωνοϊός: Έως τις 15 Μαΐου η χρήση των sms -Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα εμβολιασμού για ηλικίες 40-44 ετών

0

Παραμένει η χρήση των sms για μετακίνηση, έως της 15 Μαΐου, ενώ απελευθερώνονται από αύριο, Μεγάλη Πέμπτη οι διαδημοτικές μετακινήσεις, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό. Παράλληλα, ανοίγει από σήμερα η πλατφόρμα εμβολιασμών για την ηλικιακή ομάδα 40-44 ετών, όπως ανακοίνωσε ο υπ. Υγείας.

«Από σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα για τους συμπολίτες μας ηλικιακής ομάδας 40-44 με AstraZeneca. Υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού μέσα στο Σαββατοκύριακο» πρόσθεσε και τόνισε πως «τον Μάιο θα εμβολιάζονται στην Ελλάδα όλοι οι συμπολίτες μας άνω των 30 ετών». Σε ό, τι αφορά στους πολίτες μεταξύ 30 -39 ετών, ο υπουργός σημείωσε πως έχουν ήδη εμβολιαστεί 9.142 πολίτες.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Βασίλης Κικίλιας αναφέρθηκε σε φωνές της αντιπολίτευσης, φροντίζοντας να αποδώσει τα εύσημα στην εθνική επιτροπή εμβολιασμών που έχει επιδείξει υψηλότατο επιστημονικό επίπεδο, επαγγελματισμό και σοβαρότητα. Τους ευχαριστώ δημοσίως για την προσφορά τους.

«Δεν διόρισα εγώ αυτή την επιτροπή, την διόρισε η κυβέρνηση Τσίπρα το 2017» απαντώντας έμμεσα στα περί «ξεστοκαρίσματος» που είπε ο Αλέξης Τσίπρας αναφορικά με την επιλογή να δοθούν μόνο εμβόλια της AstraZeneca στην ηλικιακή ομάδα 30-39.

28 νέα κρούσματα η Κορινθία, 2781 πανελλαδικά – 805 διασωληνομένοι 63 νεκροί

Previous article

Ελεύθερες οι διαδημοτικές μετακινήσεις από σήμερα -Τι αλλάζει από Δευτέρα, τα sms που θα στέλνουμε ως 15 Μαΐου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.