Περιφερεια

Παίρνει πάνω του το ζήτημα του νερού στο Άνω Διμηνιό ο Νίκας – Παραχωρείται οικόπεδο στην Μικρασιατική Στέγη

0

Σύσκεψη για το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει με το νερό ύδρευσης στο Ανω Διμηνιό, το οποίο είναι ακατάλληλο για πόση καθώς έχει διαπιστωθεί ρύπανση από νιτρώδη, είχε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στην Κόρινθο. Με δεδομένη την αδυναμία της δημοτικής Αρχής Σικυωνίων να δώσει λύση, ο Περιφερειάρχης φαίνεται να παίρνει πάνω του το θεμα και στη σύσκεψη δόθηκαν οδηγίες ώστε να έχει δοθεί λύση στο πρόβλημα μέσα στον επόμενο χρόνο.

ΔΙΜΗΝΙΟ: Το "πόσιμο" νερό τους έστειλε στο νοσοκομείο - Προανάκριση διέταξε  ο εισαγγελέας !!! | Parakato.gr

Ο περιφερειάρχης είχε επίσης συνάντηση για την ανάδειξη εκκλησιαστικών μνημείων στο Ψάρι Κορινθίας.

Ακόμα, ο Π. Νίκας υπέγραψε σύμβαση με αντικείμενο την αγορά αθλητικού εξοπλισμού για το κλειστό γυμναστήριο Ξυλοκάστρου, ενώ σε συνάντησή του με τον σύνδεσμο φιλάθλων Κορίνθου συζήτησε σχετικά με την χρηματοδότηση εκ μέρους της Περιφέρειας για δημιουργία γηπέδου στον Συνοικισμό.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Ανοίγουμε τον φάκελο Π Α Σ Κόρινθος Πως στο γήπεδο Π Α Σ Κόρινθος  :κόβεται το ρεύμα --πως με λόγια γίνεται Μαρακάνα και στο τέλος ...χωματερή  !!!

Ο περιφερειάρχης, εξ άλλου, γνωστοποίησε ότι προχωρεί η διαδικασία δωρεάς από την Περιφέρεια προς τον σύλλογο “Μικρασιατική Στέγη” Κορίνθου οικοπέδου 500 τ.μ. για την ίδρυση Μουσείου Μικρασιατών.

Τέλος, έγινε γνωστό ότι η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει διεθνή αγώνα σκοποβολής που θα γίνει στην Κορινθία το 2023.

Πέντε Πολιτιστικές Διαδρομές σχεδιάζει για το άμεσο μέλλον το Υπουργείο Πολιτισμιού

Previous article

Η Ελευθερία Ντεκώ των τριών βραβείων της Ακρόπολης, θα φωτίσει και την Ακροκόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.