Περιφερεια

Αλλάζει το οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Πελοποννήσου με οδηγίες του Πανεπιστημίου Πατρών

0

Οποιος διαφωνεί με την διακήρυξη του Πανεπιστημίου Πατρών μπορεί να εκφράσει την επιστημονική του διαφωνία προς τους ειδικούς επιστήμονες του εν λόγω ΑΕΙ που την συνέταξαν. Σε κάθε περίπτωση, ο διαγωνισμός θα γίνει βάσει της διακήρυξης του Πανεπιστημίου, ενώ και η απόφαση που θα λάβει η Οικονομική Επιτροπή θα ελεγχθεί από όλες τις υπερκείμενες Αρχές. Κανείς δεν έχει υπογράψει συμφωνία με κανέναν”.

Την πιο πάνω δήλωση έκανε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με αφορμή δημοσίευμα διαδικτυακού ιστότοπου που ασχολείται με αυτοδιοικητικά θέματα και το οποίο αφορούσε τον διαγωνισμό για τον οδοφωτισμό με led του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφέρειας.

Μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Πανεπιστημίου Πατρών υπάρχει προγραμματική σύμβαση για να συντάξει το εν λόγω ΑΕΙ την διακήρυξη. Ομως, στην εισήγηση προς την Οικονομική Επιτροπή, προέκυψε ότι στο σχέδιο διακήρυξης του Πανεπιστημίου παρεισέφρησαν και σελίδες που δεν περιλαμβάνονταν στο παραδοτέο από το Πανεπιστήμιο προς την Περιφέρεια” επισήμανε ο περιφερειάρχης.

Στο εν λόγω διαδικτυακό δημοσίευμα προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι ο Π. Νίκας “επιδεικνύει μία ακατανόητη επιμονή να αλλάζει κάθε τρεις και λίγο τους όρους του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την “ενεργειακή αναβάθμιση, αυτοματοποίηση και συντήρηση του συστήματος οδοφωτισμού στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με εξοικονόμηση ενέργειας ως σύμβαση ενεργειακής απόδοσης με 12ετή διάρκεια”.

Δυναμική προς τα κάτω: Ο Ερντογάν και οι δημοσκοπήσεις

Previous article

Συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου στον Φενεό και των επαρχιακών δρόμων Κούτσι – Στιμάγκα και Βραχάτι – Νεμέα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.